Τρία με τέσσερα ΑΤΜ τραπεζών ανατίναξαν άγνωστοι δράστες σε κιόσκι που βρίσκεται στο εκπτωτικό χωριό των Σπάτων.

 

 

Καλά οργανωμένοι φαίνεται οτι ήταν οι δράστες αφού ανακοινώνοντας εχθές η κυβέρνηση οτι θα κλείσουν μεταξύ άλλων και τα εμπορικά κέντρα, οι άγνωστοι δράστες ανατίναξαν τρία με τέσσερα ΑΤΜ τραπεζών, πριν προλάβουν οι τράπεζες να πάνε να αδειάσουν τα AΤΜ λόγω κλεισίματος του εκπτωτικού χωριού των Σπάτων.

 

Το ένα δίπλα στο άλλο

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την αστυνομία, η έκρηξη ή οι εκρήξεις σημειώθηκαν στις 04:05 και είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες ζημιές στο κιόσκι και τα ΑΤΜ, τα οποία βρίσκονταν το ένα δίπλα στο άλλο.

 

 

Ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η καταγραφή των ζημιών και γι’ αυτό δεν έχει προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός των μηχανημάτων που ανατινάχθηκαν.

Όπως έχει γίνει γνωστό, κατάφεραν σίγουρα να αποσπάσουν τις κασετίνες με τα χρήματα από το ένα ΑΤΜ, χωρίς να γνωρίζουμε αν κατάφεραν να πάρουν τα χρήματα και από τα άλλα τρία.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως είδαν ένα μαύρο Seat το οποίο έφτασε στο σημείο λίγο πριν την έκρηξη. Η αστυνομία ενημερώθηκε έγκαιρα από τους φύλακες του εκπτωτικού χωριού και προχώρησε σε αναζητήσεις, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

 

 

 

 

1