«Σήμερα το πρωί σε ηλικία 22 ετών έφυγε η Ελισάβετ Αντωνιάδη υστέρα από μάχη με τον καρκίνο. Η κηδεία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο 1/3 στο Λαγονήσι. Η Βετούλα μας ήταν μοναχοπαίδι. Σαν ξάδερφός, όφειλα να ενημερώσω μιας και τα μηνύματα αγάπης ήταν αμέτρητα. Να είστε όλοι καλά».

Με αυτή την ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter, η οικογένεια της Απλής φοιτήτριας (@foititria) στο Twitter ενημέρωσε τους followers της που της εύχονταν περαστικά πως ο λογαριασμός θα σιγήσει για πάντα. Στις 27 Φλεβάρη η Ελισάβετ Αντωνιάδη δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο, ο οποίος όπως η ίδια είχε ενημερώσει μία ημέρα νωρίτερα (26 Φεβρουαρίου) είχε κάνει μετάσταση στα οστά. Η κατάστασή της είχε κριθεί μη αναστρέψιμη και οι γιατροί την άφησαν να επιστρέψει σπίτι.

«Παιδιά, η κατάστασή μου προχώρησε αρκετά και έχει γίνει μετάσταση στα οστά. Ο λογαριασμός μου πλέον δεν ξέρω αν θα ξανακινηθεί. Μεταφέρθηκα πίσω στο σπίτι μου με την οικογένειά μου. Σας ευχαριστώ όλους όσους ήσασταν κοντά μου. Εις το επανιδείν» έγραψε η Ελισάβετ Αντωνιάδη στις 26Φεβρουαρίου, με τα μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης να κατακλύζουν το προφίλ της. Η τελευταία της ανάρτηση, η φράση: «Τι να πω ειλικρινά. Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση. Ειλικρινά μακάρι να μπορούσα να σας γνωρίσω όλους!!».

0