Η εγγονή της Τζένης Καρέζη μεγάλωσε και είναι μια καλλονή!

 

H 18χρονη Τζένη Καζάκου ανήρτησε φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Facebook και είναι μια κούκλα.

 

Είναι λογικό βέβαια να έχει κληρονομήσει μια τέτοια ομορφιά έχοντας για γιαγιά την αξέχαστη Τζένη Καρέζη, η οποία υπήρξε μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες του ελληνικού κινηματογράφου.

 

Με παππού τον Κώστα Καζάκο και γονείς την Τάνια Τρύπη και τον Κωνσταντίνο Καζάκο, η 18χρονη Τζένη αποδεικνύει ότι τα καλλιτεχνικά γονίδια περνάνε από γενιά σε γενιά.

 

Με ταλέντο στην υποκριτική, αλλά και στο τραγούδι έχει ήδη συμμετάσχει στον Οιδίποδα, ενώ την είδαμε στο πλευρό της μητέρας της στο μιούζικαλ «Fame» του Αλέξανδρου Ρήγα.

 

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με την Τάνια Τρύπη καθώς έπαιξε στην ταινία «Re -Action» μαζί της.

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

Σε συνέντευξή της πριν από μερικούς μήνες στη Realnews, η Τζένη Καζάκου είχε δηλώσει ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική δηλώνοντας ότι την γοητεύει. «Ναι, µε γοητεύει πολύ και θέλω να ασχοληθώ µε αυτή σοβαρά», είχε πει χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι οι γονείς της την στηρίζουν σε αυτή την επιλογή της.

 

Μιλώντας για την γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, είχε σημειώσει: «Θα ήθελα πάρα πολύ να την έχω γνωρίσει, αλλά δυστυχώς έφυγε νωρίς… Έχω ακούσει, όµως, τόσα πολλά από τον µπαµπά µου, τον Κωνσταντίνο, τον παππού µου, τον Κώστα, και από άλλους συγγενείς µας, που νιώθω πολύ κοντά της. Θαυµάζω όσα πέτυχε στη δουλειά της αλλά και στη ζωή της, γιατί από όλους µαθαίνω πόσο ξεχωριστό και ζηλευτό πλάσµα ήταν πάνω αλλά και κάτω από τη σκηνή. Μου αρέσει να ακούω να µου µιλάνε για εκείνη, να µου λένε ιστορίες που την αφορούν, να µου περιγράφουν πόσο ιδιαίτερη µα και ευαίσθητη ήταν πάντοτε. (…) θα ήθελα να την έχω δει στο σανίδι, που τόσο αγαπούσε, όπως λένε όλοι. Μα βλέπω µόνο ταινίες της…».

 

Οταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν της έχουν πει ότι της μοιάζει, η μικρή Τζένη είπε πως ναι της το έχουν πει. «Στη µύτη και στο στόµα κυρίως. Ήταν τόσο όµορφη γυναίκα!».

 

Πηγή