Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε στο σπίτι της και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή. Η σπουδαία ηθοποιός βρίσκεται στην εντατική.

 

 

 

 

«Προσευχηθείτε για τη Μαίρη» είπε μιλώντας στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ο δημοσιογράφος Αντώνης Μοσκοΐτης, προσωπικός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Μάκης Δελαπόρτας, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

 

Ωστόσο, ο Μάκης Δελαπόρτας δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου, αλλά και για το τι ακριβώς συνέβη. Η ανάρτηση του Μάκη Δελαπόρτα για τη Μαίρη Χρονοπούλου «Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαίρη μας από σοβαρό ατύχημα…. Ας προσευχηθούμε όλοι για τη ζωή της….», έγραψε ο Μάκης Δελαπόρτας για την σπουδαία ηθοποιό.

 

Από την πλευρά του ο προσωπικός της φίλος και  Πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, Χάρης Παπαδόπουλος στο λογαριασμό του στο FB δήλωσε “Το βράδυ της περασμένης Κυριακής, η Μαίρη Χρονοπούλου μεταφέρθηκε έκτακτα στην εντατική μονάδα του Ευαγγελισμού, μετά από πτώση και χτύπημα στο κεφάλι. Η κατάσταση της παραμένει κρίσιμη. Ευχόμαστε όλοι ο οργανισμός της να ξεπεράσει αυτόν τον κίνδυνο.

 

 

1