Δεν πρόκειται για φάρσα και φυσικά δεν πρόκειται για σημάδι εξ ουρανού.

 

 

Απίστευτη είναι η κομπίνα που σκαρφίστηκαν δυο πονηροί στο Αγρίνιο για να ξαφρίζουν ό,τι πολύτιμο βρουν στα σπίτια όπου τους «βάζουν» οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες τους, έχοντας τσιμπήσει το δόλωμα που τους ρίχνουν οι δράστες, ότι τάχα έπεσε στο μπαλκόνι τους ένα… περιστέρι!

 

Ο ένας από τους εφευρετικούς δράστες χτυπάει τα κουδούνια των πολυκατοικιών και «σερβίρει» στους ανυποψίαστους ενοίκους το παραμύθι ότι δήθεν εκτρέφει περιστέρια και ένα από τα πιτσούνια που μάθαινε να πετάει, προσγειώθηκε στο μπαλκόνι τους! Ο ένοικος δεν μπορεί καν να φανταστεί ότι μια τέτοια ιστορία είναι απάτη και τον βάζει στο σπίτι για να ψάξουν μαζί στο μπαλκόνι, όπως διαβάσαμε σε σχετικό άρθρο.

 

Τότε, ο ίδιος που εμφανίζεται ή ένας συνεργός του που τρυπώνει ξωπίσω τους από την ανοιχτή πόρτα, αρπάζει χρήματα ή αντικείμενα αξίας και εξαφανίζεται! Φυσικά, το περιστέρι δεν βρίσκεται ποτέ και ο φερόμενος ως… εκπαιδευτής του φεύγει, δήθεν απογοητευμένος!

 

Τη μέθοδο αυτή, οι δυο δράστες την έχουν εφαρμόσει αρκετές φορές τις τελευταίες ημέρες και, σε μια περίπτωση, άρπαξαν 350 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, οι κάμερες ασφαλείας των γύρω καταστημάτων έχουν καταγράψει τα πρόσωπά τους και αναζητούνται.

 

 

Πηγή

 

2