Η σούπερ star Rita Ora εμφανίστηκε με δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου ειδικά φτιαγμένη για την παρουσίαση του νέου της CD σε ένα από τα μεγαλύτερα shows της Αυστραλίας στο Sydney Mardi Gras 2021 Gay pride.

 

 

Μια δημιουργία εμπνευσμένη από τη σημαία του ουράνιου τόξου της LGBT pride κοινότητας. Ένα κρυστάλλινο κορσέ body διακοσμημένο με 120.000 χιλιάδες κρύσταλλα στο χρώμα του αμέθυστου και ίδια γάντια κεντημένα με μωβ κρύσταλλα.

Το εντυπωσιακό look ολοκληρώνει ένα ζευγάρι πανύψηλες μπότες, διακοσμημένο με 20.000 χιλιάδες κρυστάλλους Swarovski στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vrettos Vrettakos (@vrettosvrettakos_)

Μια τεράστια φούστα από μεταξωτό κρεπ ύφασμα τυπωμένη με τα μοτίβα του Gay Pride flag με ουρά τριών μέτρων, σκεπάζει σαν έκπληξη την εντυπωσιακή εμφάνιση της Ora, η οποία είναι διακοσμημένη από ζώνη – κόσμημα στις ίδιες αποχρώσεις….

Ο σχεδιαστής σε συνεργασία με τον ενδυματολόγο Διονύση Κολποδίνο, κατάφεραν για μία ακόμα φορά να κάνουν μια μεγάλη συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες hot ποπ σταρ του πλανήτη, συμπληρώνοντας την λίστα με τα διεθνή ονόματα όπου έχουν συνεργαστεί.

Επιλέγοντας ελληνικά brands σε αξεσουάρ παπουτσιών και κοσμημάτων όπως την εταιρεία shoesuro και την Έλενα Κιάμου για τη δημιουργία στις μπότες και τον frangos jewelry για την κρυστάλλινη ζώνη.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vrettos Vrettakos (@vrettosvrettakos_)

 

0