Η ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή από τη σειρά του Mega  «Καρέ της ντάμας» – Αγνοούμενη μετά την καταστροφική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική είναι και η γνωστή ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη.

 

Η φωτογραφία και το όνομα της ηθοποιού βρίσκεται στην ηλεκτρονική βάση στην οποία οι συγγενείς αγνοουμένων μπορούν να μπουν για να ανεβάσουν φωτογραφίες των ανθρώπων τους των οποίων τα ίχνη έχουν χαθεί μετά την τραγική πυρκαγιά.

 

Ήδη στον συγκεκριμένο ιστότοπο, όπως γράφει το irafina.gr έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες 24 αγνοουμένων, από τις πληγείσες περιοχές κάθε ηλικίας και φύλου και πολύ εύκολα όποιος γνωρίζει το ο,τιδήποτε μπορεί πατώντας πάνω στη φωτογραφία να συμπληρώσει όσα στοιχεία έχει σχετικά με τα πρόσωπα αυτά.

 

Το 1997, η Χρύσα Σπηλιώτη έκανε την παρθενική της τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά του Mega, «Καρέ της ντάμας» ενώ ασχολείται περισσότερο με το θέατρο και τη συγγραφή βιβλίων.

 

Η ηλεκτρονική διεύθυνση της βάσης είναι  https://missingpeople.audax.gr/ και μπορείτε να μπείτε κάνοντας ένα απλό κλικ.

 

 

Δείτε στο βίντεο τους τίτλους αρχής της γνωστής σειράς:

 

 

 

Η παράσταση «Ο Γιός μου Νικόλαος Μάντζαρος» εντυπωσίασε τον χειμώνα που πέρασε και υμνήθηκε για την εκπληκτική ερμηνεία της Χρύσας Σπηλιώτη.

 

 

 

 

Πηγή

 

 

1