«Αν δεν γίνει ένα θαύμα θα καεί πολύς κόσμος», έγραφε ο άτυχος Παναγιώτης Κοκκινίδης στο τελευταίο του ποστ στο Facebook

 

 

Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου του σεφ, Παναγιώτη Κοκκινίδη και της οικογένειάς του. Ο σεφ με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους βρήκαν τραγικό θάνατο από την πύρινη λαίλαπα στο Μάτι Αττικής.

 

 

Η σελίδα στο Facebook «Chef’s Club of Greece – Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος» αναφέρει:

 

«Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη θλίψη και τον πόνο μας για τον άδικο χαμό του μέλους μας Παναγιώτη Κοκκινίδη και της οικογένειας του (η σύζυγός του, η μητέρα του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους) στη θανατηφόρα πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής.

 

Πολλοί οι αδικοχαμένοι, πολλοί οι άνθρωποι που χάσανε τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους μέσα σε λίγη ώρα…

 

Εμείς όμως πενθούμε για τον δικό μας Παναγιώτη και την οικογένεια του. Ένας υπέροχος άνθρωπος με ηθικές αξίες, ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και πάνω από όλα οικογενειάρχης.

 

Σε όλους εμάς που τον ζήσαμε, σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε, θα μείνει αξέχαστη η καλοσύνη του που εκφραζόταν μέσα από τα μάτια του.

 

Καλό παράδεισο Παναγιώτη…. τουλάχιστον είσαι με την οικογένεια σου…».

 

 

 

Ανατριχιαστικό είναι το γεγονός πως ο Παναγιώτης Κοκκινίδης, στις 17:39 της Δευτέρας 23 Ιουλίου, έκανε LIVE μετάδοση στο Facebook τη φωτιά που πλησίαζε, ενώ λίγη ώρα μετά έγραφε: «Αν δεν γίνει ένα θαύμα θα καεί πολύς κόσμος».

 

Gepostet von Panos Kokkinidis am Montag, 23. Juli 2018

 

 

 

 

2