Άρον άρον άρχισαν να τρέχουν οι άνθρωποι που βρίσκονταν σε φεστιβάλ στην Κροατία, όταν είδαν μια πύρινη κόλαση να καλύπτει τον νυχτερινό ουρανό.

 

Η δασική πυρκαγιά φαινόταν να πλησιάζει και οι τουρίστες που είχαν συγκεντρωθεί στο νησί Pag για το «Fresh Island Fest» το έβαλαν στα πόδια για να σωθούν! Πάντως, δεν υπάρχουν αναφορές για απώλειες. 

Ο διοργανωτής του φεστιβάλ Fresh Island Fest, έγραψε στο Twitter την Τρίτη 16 Ιουλίου ότι: μια δασική πυρκαγιά κοντά στην παραλία Zrce οδήγησε στην εκκένωση των καλεσμένων του φεστιβάλ και τη μεταφορά τους σε κοντινό χώρο στάθμευσης.

 

 

«Η ασφάλεια του κόσμου είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς και συνεργαστήκαμε με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να περιορίσουμε τη φωτιά, μεταφέροντας τους επισκέπτες εκτός του χώρου όπου ήταν εφικτό και ασφαλές», ανέφεραν οι διοργανωτές του event στο Twitter.

Σύμφωνα την Daily Mirror, το ετήσιο πάρτι, το οποίο ξεκίνησε το 2012, έχει γίνει το μεγαλύτερο φεστιβάλ χιπ-χοπ όχι μόνο στην Κροατία αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, προσελκύοντας τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του είδους.

 

 

 

Με πληροφορίες από https://www.star.gr

 

 

 

0