Μεγάλη θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του πρώην διευθυντή ΙΕΚ Ηρακλείου, του Αρχιτέκτονα Γιώργου Ζερβάκη, που έφυγε χτες από τη ζωή στα 66 του χρόνια.

 

 

 

Το συλλυπητήριο μήνυμα του ΤΕΕ ΤΑΚ

«Με την είδηση για την  ξαφνική απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου και μέλους του Τ.Ε.Ε.  ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΕΡΒΑΚΗ, Αρχιτέκτονα Μηχανικού, η Διοικούσα  Επιτροπή του Τ.Ε.Ε. – Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

  • Να εκδοθεί σχετικό ψήφισμα,
  • Να αποσταλεί συλλυπητήρια επιστολή στην οικογένειά του,
  • Να καταθέσει το ποσό των 50,00 € στο ίδρυμα «Ηλιαχτίδα»

εκφράζοντας τα βαθύτερα αισθήματα του κλάδου των μηχανικών για την πρόωρη απώλεια του αγαπητού συναδέλφου αλλά κυρίως του εκλεκτού φίλου, στο στενό οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον.

O  Γιώργος  Ζερβάκης σπούδασε στην Ιταλία. Ήταν  διευθυντής των Ι.Ε.Κ  ενώ από το 1997 και μέχρι την συνταξιοδότησή του, ήταν εκλεγμένο μέλος στο Προεδρείο της Κεντρικής  Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε.. 

Ενεργός και  δραστήριος πάντα μέσα στα γεγονότα  και στις δράσεις των μηχανικών. Η απουσία του θα είναι μεγάλη για όλους εμάς που τον γνωρίζαμε.

Δυστυχώς η υγειονομική πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα δεν μας επιτρέπουν να τον αποχαιρετήσουμε όπως θα θέλαμε και του αξίζει.»

 

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλλει το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό της Παναγίτσας στον Μασταμπά, με τη σορό του να παραβρίσκεται στο ναό από τις 11:30. 

 

4