Ξεκίνησε σαν DISCOMODA, στη συνέχεια η ονομασία του άλλαξε σε DISCOMODA iN και στο τέλος μετονόμαστηκε σε  iN ΝΤΙΣΚΟΜΟΔΑ.

Το πιο ακριβό «καλλιτεχνικό περιοδικό» της δεκαετίας του 80. Το πρώτο τεύχος κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1982 με τιμή στις 80 δραχμές.

Η ύλη του περιείχε κριτικές ταινιών, δίσκων, μόδα, συνεντεύξεις, τα top-10 των Ελλήνων Djs καθώς και παρουσίαση με τις νυχτερινές πίστες της Αθήνας. Μάλιστα τη δεκαετία του 80 είχε βοηθήσει αρκετά στην προώθηση της italo disco μουσικής στην Ελλάδα.

Το 1986 είχε φθάσει στην τιμή των 140 δραχμών (τεύχος 34/Ιανουάριος 1986) ενώ το 1988 στην τιμή των 200 δραχμών (τεύχος 59/Ιανουάριος 1988).

Αξίζει να σημειωθεί πως είχε κυκλοφορήσει το 1985 και μουσική συλλογή της εταιρείας Music-Box, με χορευτικές επιτυχίες της εποχής, σε συνεργασία με το συγκεκριμένο περιοδικό.

Σήμερα από συλλέκτες των παλιών περιοδικών (συμπεριλαμβανομένου και εμένα που αν και είχα κρατήσει 5 τεύχη από τη δεκαετία του 80, τα τελευταία χρόνια με τη βοήθεια του πατέρα μου κατάφερα και μάζεψα γύρω στα 35 τεύχη), θεωρείται το ΝΟ#1 πιο σπάνιο ελληνικό περιοδικό στο παλαιοβιβλιοπωλεία, στις δημοπρασίες του Ebay αλλά και στα παζάρια  και η τιμή του κυμαίνεται ανά τεύχος από 20 ευρώ μέχρι και 50 ευρώ !

Στο ακόλουθο βίντεο μπορείτε να δείτε τα περισσότερα τεύχη συγκεντρωμένα, video όπως το έφτιαξα ο ίδιος πριν από μερικά χρόνια και το ανέβασα στο YouTube.

18