Πάμε να κάνουμε μαζί ένα πείραμα. Θέλω να πάτε στον πιο κοντινό σας καθρέπτη κατά προτίμηση ολόσωμο αλλά και προσώπου είναι καλός για αρχή και να παρατηρήσετε τον εαυτό σας.Τι βλέπετε;Τι νιώθετε για το είδωλο σας; Πώς βλέπετε τον εαυτό σας; Τι συναισθήματα σας έρχονται στο νου σας;

 

Θα μοιραστώ μαζί σας μια προσωπική μου εμπειρία πάνω σε αυτό το θέμα με την ελπίδα πως θα σας βοηθήσει. Πολλά πολλά χρόνια πριν μόλις είχα πάρει το πτυχίο μου στην Κοινωνική Εργασία (δεν είχα ασχοληθεί ακόμα με την ενεργειακή θεραπεία) διάβαζα σωρηδόν βιβλία αυτοβελτίωσης..Ένα βιβλίο από τα άπειρα που διάβαζα τότε με οδήγησε στο να αρχίσω να εκπαιδεύω τον εγκέφαλο μου στις θετικές δηλώσεις και στην συναισθηματική οπτικοποίηση όπως την έχω ονομάσει εγώ τώρα για να περιγράψω το εκπληκτικό μέσο που διαθέτει ο άνθρωπος για να έρχεται σε επαφή με το υποσυνείδητό του οπτικοποιωντας την επιθυμία του βάζοντας συναίσθημα.Τότε λοιπόν το βιβλίο προέτρεπε τον αναγνώστη του να σταθεί μπροστά στον καθρέπτη του και να πει φωναχτά στον εαυτό του :ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ!-“Σιγά εύκολο” σκέφτηκα και πήγα να δω πως θα νιώσω..προς έκπληξή μου ο εαυτός μου έβγαλε τόσες πολλές αντιστάσεις που για να σας είμαι ειλικρινής δεν ολοκλήρωσα την πρότασή μου και έφυγα από το δωμάτιο μουδιασμένη.

Το ίδιο βράδυ πριν κοιμηθώ είχα σαν εργασία με κλειστά τα μάτια να λέω στον εαυτό μου :Σε αγαπώ! Σας πληροφορώ πως είχα τόσες αντιστάσεις που έλεγα το σ’αγαπώ και δεν το ένιωθα αντίθετα ένιωθα άβολα.Άκουγα την εσωτερική φωνούλα του εαυτού μου να μου μιλά και να μου λέει τους λόγους που δεν με αγαπά και που δεν είναι περήφανη για εμένα. Εκείνη η μέρα ήταν κομβικής σημασίας για ΕΜΕΝΑ μιας και κατάλαβα πολλά για τον εαυτό μου και ένιωσα ευγνωμοσύνη που η ζωή μου έδειχνε να ακολουθήσω έναν άλλο δρόμο αφύπνισης από αυτόν που είχα ξεκινήσει να ακολουθώ.Έκανα αυτή την άσκηση καθημερινά καθώς έπαιρνα και άλλες πληροφορίες και δοκίμαζα πάνω μου και άλλες τεχνικές.Μου πήρε πάνω από δύο μήνες να οραματιστώ τον εαυτό μου ευτυχισμένο και να αρχίζω να νιώθω την αγάπη του εαυτού για εμένα! Όταν όμως αυτό συνέβη οι δρόμοι της θείας συγχρονικότητας άνοιξαν για εμένα μιας και άρχισα να συγχρονίζομαι με τον προορισμό μου..και από τότε η ενέργειά μου βρίσκεται σε ανώτερο επίπεδο ΑΓΑΠΗΣ και προσφοράς.

 

Δεν έχει σημασία αν είσαι όμορφος ή όχι, λεπτός, ψηλός, καλοντυμένος, με ωραία μαλλιά, ρούχα ή Σώμα! Σημασία έχει πως όπως και αν είσαι ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ σκέφτεσαι για τον εαυτό σου ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ στην ζωή σου μπορείς να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου.Τότε για εσένα και για τους άλλους θα είσαι όμορφος εσωτερικά και εξωτερικά για αυτό που είσαι γιατί θα ακτινοβολείς αγάπη και Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΜΟΡΦΗ!

 

photocredits:Aneza Karabali

 

Με την μέθοδο Θήτα επιτυγχάνουμε την διαδικασία ΑΓΑΠΗΣ του εαυτού μας μεσα απο τα κύματα Θήτα με τον επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητού μας μειώνοντας τις αντιστάσεις που έχει ο εαυτός μας για να νιώσει την υπέρτατη ευτυχία!Με πολύ δυναμικές τεχνικές και με αποτελεσματικό τρόπο εντοπίζουμε τον λόγο που το άτομο απομακρύνεται από την ανώτερη φύση του και με αγάπη τον φέρνουμε κοντά σε αυτή νιώθοντας ο άνθρωπος εμπιστοσύνη για την διαδρομή του και αυτοπεποίθηση για τις επιλογές του.

 

Είσαι κάτι παραπάνω από αυτό που βλέπεις στον καθρέπτη σου.. Είσαι ένα υπέροχο πλάσμα με την δυνατότητα επιλογής.Έχεις την επιλογή να θρηνείς για όσα δεν διαθέτεις ή να νιώθεις ευγνωμοσύνη για την ανώτερη φύση σου και να αλλάζεις την οπτική γωνία της ματιάς σου.. Εσύ αποφασίζεις..

 

Και να θυμάσαι όλα καλά θα πάνε στο τέλος ..και ένα δεν πάνε τότε δεν είναι το τέλος .

 

Θεώνη Καράμπαλη,  Πιστοποιημένη Σύμβουλος της μεθόδου Θήτα

 

https://www.facebook.com/fantasianaxeis

 

 

5