Φέτος τις γιορτές το δώρο που κάνω στον εαυτό μου είναι Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ. Φέτος οι γιορτές θα είναι διαφορετικές για εμένα γιατί φέτος τις γιορτές το δώρο που θα κάνω στον εαυτό μου είναι πολύ διαλεκτό, πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο..είναι κάτι που το επιθυμούσα χρόνια αλλά ποτέ δεν είχα την δύναμη να το διεκδικήσω.. γιατί πάντα φοβόμουν… γιατί φοβόμουν μην στεναχωρήσω τους άλλους, μη με κακοχαρακτηρίσουν,μη μείνω μόνη μου, μη με πουν κακιά,μη με διώξουν, μη με βρίσουν… Μη με απορρίψουν!

 

Μέχρι τώρα στις γιορτές έκανα πράγματα που δεν ήθελα αλλά υποχωρούσα στο όνομα του ΠΡΕΠΕΙ.Ξόδευα χρήματα για δώρα σε ανθρώπους που δεν ήθελα και στερούμουν εγώ κάτι κάτι δικό μου.Έκανα επισκέψεις σε σπίτια που δεν ήθελα και διακύβευα την ψυχική μου ηρεμία για να μη μιλήσουν άσχημα για εμένα. Τσούγκραγα το ποτήρι μου με ανθρώπους που με μείωναν..μιλούσαν πίσω από την πλάτη μου και μαύριζαν το όνομά μου στο όνομα μιας συγγένειας που που δεν επέλεξα Εγώ… κατάπινα τα λόγια μου μαζί με κάθε μπουκιά μου για να μη μιλήσω κάθε φορά που κάποιος έλεγε ένα υποτιθέμενο αστειάκι για εμένα και για ανθρώπους που αγαπώ αλλά αλλά δεν μίλαγα στο όνομα της ευπρέπειας και στο κλίμα των εορτών!

Δουλεύω με πολλούς ανθρώπους που επιθυμούν διακαώς να απαλλαγούν από αυτά τα χριστουγεννιάτικα τραπέζια και απο αυτές τις εορταστικές εκδηλώσεις που δεν θέλουν να πάνε γιατί δεν περνάνε καλά..και δεν επιθυμούν και κατά την διάρκεια του χρόνου.

Δουλεύω με πολλούς ανθρώπους που το σώμα τους αντιστέκεται στην πίεση της ψυχής τους και γεννά ασθένειες για να τους προστατεύσουν από το να κάνουν κάτι που δεν θέλουν… αλλά το πρέπει τους είναι πιο μεγάλο από την επιθυμία τους.Δουλεύω με πολλούς ανθρώπους που ζητούν απεγνωσμένα να μάθουν τρόπους για το πώς θα απαλλαγούν από την τοξικότητα των συγγενών τους και των υποχρεώσεών τους τώρα στις γιορτές. Υπάρχουν αυτοί που χαίρονται για αυτές τις άγιες μέρες και εκείνοι που τις τρέμουν γιατί θα συναναστραφούν με ανθρώπους και καταστάσεις που δεν θέλουν.

 

photo credits: aneza Karabali

 

Φέτος τις γιορτές Κάνε δώρο στον εαυτό σου κάτι πολύ σημαντικό και πολύτιμο και ας μην κάνεις τίποτα άλλο για κανέναν.Χαρισε στον εαυτό σου την αξιοπρέπειά σου και χάρισε το ΟΧΙ σου σε όσους σε πληγώνουν.. απλόχερα..χωρίς τύψεις και χωρίς ενοχές! Για να μπορείς να προσφέρεις αγάπη αυτές τις άγιες μέρες χρειάζεται να γίνεις εσύ Αγάπη..και με τόση τοξικότητα στην καρδιά μόνο με την δυστυχία συγχρονίζεσαι και ας μην το καταλαβαίνεις.

Για να προσφέρεις αγάπη αυτές τις γιορτές χρειάζεται να γίνεις αγάπη και για να γίνεις αγάπη χρειάζεται να σέβεσαι και να εκτιμάς τον εαυτό σου περισσότερο από το κάθε ένα.Και όχι αυτό δεν είναι εγωιστικό..μην ακούς όποιον σου το λέει και θέλει να σε χειρίζεται.. αυτό ονομάζεται ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ και είναι η υγεία του σώματος σου και της ψυχής σου! Μη φοβάσαι για το αν θα μείνεις μόνος σου γιατί όποιος αληθινά σε αγαπά θα είναι δίπλα σου άνευ όρων και θα σεβαστεί την επιθυμία σου.. αρκεί να το κάνεις πρώτα εσύ για εσένα!

Με την μέθοδο Θήτα ξεκλειδωνουμε τις πόρτες του φόβου μας που δεν μας αφήνουν να έρθουμε σε επαφή με τον ανώτερο μας εαυτό και συγχρονιζόμαστε με την αγάπη που ανακαλύπτουμε πως έχουμε μέσα μας!Εντοπίζουμε τις αρνητικές μας πεποιθήσεις που μας υποχρεώνουν να μην είμαστε ο εαυτός μας και τις θεραπεύουμε στο όνομα της ελευθερίας!! Φέτος τις γιορτές κάνω δώρο στον εαυτό μου την αξιοπρέπειά μου και σπείρω δύναμη που πρόκειται να θερίσω με το νέο έτος … Δημιουργία αφθονία και έρωτα!!

Και να θυμάστε αν στο τέλος δεν πάνε όλα καλά τότε δεν είναι ακόμα το τέλος. Καλές γιορτές σε όλον τον κόσμο με αγάπη και Ελευθερία στην ψυχή και στην βούληση !

 

Θεώνη Καράμπαλη Πιστοποιημένη Σύμβουλος της μεθόδου Θήτα

https://www.facebook.com/fantasianaxeis

 

 

1