Πρεμιέρα έκανε η νέα διαδικτυακή σειρά θρίλερ – μυστηρίου «Πρόσκληση» στο κανάλι «Invitation» του Youtube. 

 

 

 

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο σε μαγνητίζει για την συνέχεια. Η σειρά έχει να κάνει με την εξαφάνιση του καθηγητή Αλέξανδρου Κέρμαν (Βύρωνα Κολάση) και της κόρης του Ναταλία Κέρμαν (Μαρίνα Μπασέτα), που χάθηκαν την ώρα που πήγαιναν στην δεξίωση. Ένα επεισόδιο που είναι γεμάτο αγωνία και μυστήριο που περιμένεις με ανυπομονησία το δεύτερο επεισόδιο. Το καστ των ηθοποιών είναι νέα παιδιά ταλαντούχα που θα μας απασχολήσουν αρκετά στη συνέχεια.

 

 

Περίληψη του 1ου Επεισοδίου

Ο καθηγητής ιατρικής Αλέξανδρος Κέρμαν φθάνει στην Ελλάδα, ύστερα από πολυετή απουσία, συνοδευόμενος από τη μονάκριβη κόρη του, Ναταλία. Σκοπός της αφίξεώς του είναι η παρουσία του στη δεξίωση που διοργανώνει  προς τιμήν του ο Δημήτρης Δρακόπουλος, εύπορος επιχειρηματίας, προκειμένου να τον βραβεύσει για τη συμβολή του στη σωτηρία της μικρής του κόρης, Ιφιγένειας. Όμως ο καθηγητής και η Ναταλία δεν θα εμφανιστούν  ποτέ σ’αυτή τη βραδιά, γεγονός που θ’ αναγκάσει τον επιχειρηματία να έρθει σε επαφή με την αστυνομία, προκειμένου ν’ ανακαλύψει τα χαμένα, κάτω από ανεξήγητες συνθήκες, ίχνη τους.

Άραγε ποιός είναι ο πραγματικός υπεύθυνος για την εξαφάνισή τους; Το χέρι της μοίρας ή μιας αόρατης απειλής;

 

 

Περίληψη 2ου Επεισοδίου:

Στη βίλα του Δημήτρη Δρακόπουλου (Μανώλης Σκιαδάς), δύο αξιόμαχοι αστυνομικοί ο Μάκης Σωτηρίου (Πάνος Μπόρας) και η βοηθός του Κατερίνα Αξιώτη (Αλεξάνδρα Τσολακίδου) ανακρίνουν τον γνωστό επιχειρηματία με σκοπό να μάθουν τι πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ. Φτάνουν στο σημείο να επισκεφθούν ακόμα και το ξενοδοχείο, στο οποίο διέμειναν οι δύο αγνοούμενοι, προσπαθώντας να συλλέξουν όσες πιο πολλές πληροφορίες μπορούν σχετικά με το αναπάντεχο γεγονός.

Παράλληλα, η Άσπα Σαββίδη (Μάρθα Μουτσάκη), η θεία της Ναταλίας, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ξεσπά συνεχώς πάνω στον σύζυγό της, Νικηφόρο Χαρίσης (Νικόλας Μουρελάτος), ο οποίος δεν ξέρει πια πώς να την αντιμετωπίσει.

Κι ενώ οι εξελίξεις τρέχουν, μια βραβευμένη ομάδα εξιχνίασης μεταφυσικών φαινομένων (Σ.Κ.Ι.Α.) προσπαθεί να φέρει εις πέρας μια ακόμη δύσκολη αποστολή με γνώμονα την αλήθεια και τη δικαιοσύνη! Που βρίσκεται ο Αλέξανδρος Κέρμαν (Βύρωνας Κολάσης) και η κόρη του Ναταλία (Μαρίνα Μπασέτα);;;; Θα το μάθουμε σύντομα!!!

 

 

Διανομή ηθοποιών:

Βύρωνας Κολάσης, Μαρίνα Μπασέτα, Βασίλης Ασημάκης, Σίμος Δρακόπουλος, Τάνια Σακκά, Εύα Αλεξανδροπούλου, Πάνος Μπόρας, Αλεξάνδρα Τσολακίδου, Μανώλης Σκιαδάς, Γιάννης Ζέρβας, Μάρθα Μουτσάκη, Νικόλας Μουρελάτος και η μικρή Ειρήνη Βέλλιου.

 

Συντελεστές:

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Νεκτάριος Χατζαντώνης

Επιμέλεια Σεναρίου: Βασιλική Ανδρεανίδου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Γιώργος Μουζάκης

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Χαντζέας

Μοντάζ: Μαριντίνα Σταυρουλάκη

Ηχοληψία: Δήμητρα Ξερουτσίκου

Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Ορφανίδης

Ενδυματολόγος: Καλλιόπη Παπακώστα

Make Up Artist & Hair Stylist: Μαρία Λιμογιάννη

Φωτογράφος Σκηνής: Μαριάννα Διακομανώλη

Επικοινωνία – Δημόσιες Σχέσεις: Ντέπη Στενού

 

Ακολουθήστε την «Πρόσκληση» στα social media:

Facebook:  https://www.facebook.com/Prosklisitv/

Instagram: https://www.instagram.com/prosklisiweb/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCtoThMzBv0DL9HxE3tkZopw

 

 

 

0