Εκτός από τον ΑΝΤ1, ο οποίος επιμένει με νέα πρότζεκτ ελληνικών σειρών για τη νέα σεζόν, και ο Alpha επιθυμεί να μπει δυναμικά στο παιχνίδι της τηλεθέασης με προσεγμένες τηλεοπτικές παραγωγές αλλά και διαλεγμένο καστ ηθοποιών.

 

Kρυμμένα μυστικά, πάθος και έρωτες έρχονται στην επιφάνεια και συγκλονίζουν τους πρωταγωνιστές της νέας δραματικής σειράς του ΑLΡΗΑ με τίτλο «Αγγελική».

 

 

Έπειτα από χρόνια πενιχρών παραγωγών, οι «Άγριες Μέλισσες» αλλά και μια σειρά από άλλα σίριαλ έβαλαν και πάλι τη μυθοπλασία στο κάδρο της ελληνικής τηλεόρασης.

Το φθινόπωρο, στη συχνότητα του σταθμού θα παρακολουθήσουμε μια νέα ελληνική σειρά με τίτλο «Αγγελική», που στο κανάλι επιθυμούν να κερδίσει τη δική της θέση στην καρδιά των τηλεθεατών.

«Μία μητέρα αρχηγός. Τέσσερις γιοι καλά προστατευμένοι. Μία νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή τους, θύμα και θύτης μαζί. Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και παλεύει να βρει τη λύτρωση από ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη. Όλα ανατρέπονται»… Με αυτήν τη σύντομη περιγραφή, ο Alpha δίνει μια πρώτη γεύση της σειράς που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

 

 

Το πρώτο γύρισμα έγινε σε φυσικούς χώρους εντός Αττικής, ενώ η σειρά θα έχει γυρίσματα σε διαφορετικούς χώρους και τοποθεσίες.

 

Μέσα στον Αύγουστο η πρώτη κλακέτα της σειράς του Alpha

Όπως βλέπουμε στα social media του σταθμού, η πρώτη κλακέτα για τα γυρίσματα της σειράς του Alpha έπεσε μόλις πριν από λίγες ημέρες, πράγμα που σημαίνει πως οι διακοπές για το πλούσιο καστ της σειράς τελείωσαν κάπου εδώ.

 

 

Ο Alpha πριν λίγες μέρες μας έδωσε ένα δροσερό στιγμιότυπο από τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, ο οποίος από τη σειρά «Έρωτας μετά» συνεχίζει στο κανάλι μέσα από το νέο εγχείρημα.

 

 

Η νέα θεατρική ηθοποιός στη σειρά του Alpha

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς του Alpha θα δούμε μια νέα ηθοποιό, με σημαντική πορεία στο θέατρο, η οποία κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση, τη Μαίρη Μηνά. Βλέπουμε έτσι να συνεχίζεται η τάση αναζήτησης φρέσκων προσώπων, από το θεατρικό σανίδι, προκειμένου να ανανεωθεί η ελληνική μυθοπλασία στην τηλεόραση.

 

 

Στη σειρά θα δούμε και πάλι, έπειτα από 10 χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη (όταν εμφανίστηκε στις «Μάγισσες της Σμύρνης), τη Φιλαρέτη Κομνηνού, τον Γιώργο Χρυσοστόμου, αλλά και τη Νάντια Μπουλέ για πρώτη φορά σε μια τηλεοπτική σειρά.

 

 

 

Πρωταγωνιστούν: Φιλαρέτη Κομνηνού, Μαίρη Μηνά, Γιώργος Χρυσοστόμου, Ιωάννης Παπαζήσης, Πάνος Βλάχος, Αλέξανδρος Πέρρος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Νάντια Μπουλέ, Δήμητρα Σιγάλα, Μαρία Φιλίππου, Γιάννης Στεφόπουλος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Άλκηστις Ζιρώ, Ερριέττα Μανούρη, Μέλπω Κωστή, Μαριέλλα Δούμπου.

 

 

Τη σειρά σκηνοθετεί ο Στέφανος Μπλάτσος και το σενάριο υπογράφει ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης

 

 

 

Πηγή Φωτογραφιών:  Αγγελική Alpha TV

 

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες Backstage από τα γυρίσματα…

 

 

 

0