Το πιο διάσημο “ερωτικό” σκάνδαλο της δεκαετίας του ’90 έγινε σειρά με πρωταγωνιστές τους μοναδικούς Lily James και Sebastian Stan. 

Μία δραματική σειρά των 8 επεισοδίων και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από κοινό και κριτικούς. Η ιστορία καλύπτει τη βιντεοκασέτα ερωτικών στιγμών του ζευγαριού που κυκλοφόρησε εν αγνοία τους. 

Η ιστορία επικεντρώνεται στην σχέση της πρωταγωνίστριας του Baywatch, Pamela Anderson και τον ελληνικής καταγωγής ντράμερ των Mötley Crüe, Thomas Lee, που παντρεύτηκαν σε 4 μέρες  αφότου γνωρίστηκαν το 1995. Παντρεύτηκαν σε μια ηλιόλουστη παραλία στo Cancun του Μεξικό.  Στο μήνα του μέλιτος τους, έκαναν σεξ μέσα σε ένα πολυτελές σκάφος, εν πλω.

«Το είδαμε μια φορά όταν γυρίσαμε σπίτι. Ύστερα έκρυψα την κασέτα κάτω από το χαλί, στο γκαράζ και την ξέχασα» δήλωσε αργότερα ο Tommy Lee.

Η Lilly James με το το bimbo νάζι της  Pamela Anderson και μια  διάθεση να διεκδικήσει τους πιο απαιτητικούς  θεατές είναι υπέροχη στον ρόλο της Παμελα . Η απόδοσή της στο ρόλο της Pam έχει προσελκύσει πολλά σχόλια για την ακρίβεια και την ενσάρκωση της πνευματικής και φυσικής εικόνας της πραγματικής Anderson. Η Lily James επιδεικνύει τη δυνατότητά της να υιοθετεί τον ρόλο με αυθεντικότητα και ουσιαστικότατα, και η διάθεσή της να διεκδικήσει τους πιο απαιτητικούς θεατές φαίνεται να της αποδίδει θετικά αποτελέσματα.

Pam and Tommy

 

Ο Sebastian Stan γίνεται ένας κυνικός , γνήσιος, αγενής και βαθύπλουτος Tommy Lee. Η δυναμική του ως ηθοποιός,  του επιτρέπει να υποδυθεί με επιτυχία τον ρόλο ενός κυνικού, γνήσιου, αγενούς και βαθύπλουτου ατόμου όπως ο Tommy Lee. Στη σειρά επισημαίνεται  η ικανότητά του να αποδώσει την πολυπλοκότητα και την αντίφαση της προσωπικότητας που υποδύεται. 

Pam & Tommy

Ο Seth Rogen υποδύεται τον Randy Gauthier, τον πρώην ερασιτέχνη πορνοστάρ-νυν μάστορα, που αποφάσισε να εκδικηθεί το σελέμπριτι ζευγάρι, κλέβοντας τη βιντεοκασέτα. Ο ρόλος του Gauthier είναι κρίσιμος για την εξέλιξη του σκανδάλου. Η ερμηνεία του Seth Rogen στον ρόλο αυτόν έχει την ευστοχία και τον χιουμοριστικό τόνο που φέρνει στον χαρακτήρα.

Pam and Tommy

 

To Pam & Tommy μπαίνει στη κεντρική πλοκή σταδιακά. Η σειρά εξερευνά τις πτυχές της δημοσιότητας, της διασημότητας και του ιδιωτικού βίου των δύο αυτών προσωπικοτήτων, και πώς οι ζωές τους επηρέασαν η μία την άλλη και τους γύρω τους. Έχει προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον λόγω της πραγματικής της βάσης και του τρόπου που αναδεικνύει τα γεγονότα αυτά που τάραξαν τα ’90s.

 

0