Ο Big Brother επιστρέφει στην Ελλάδα, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Συμπληρώνοντας 20 χρόνια ζωής παγκοσμίως, το πρόγραμμα φαινόμενο που καθήλωσε τους τηλεθεατές επιστρέφει και φυσικά φιλοδοξεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον.

 

Δείτε το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε από τον ΣΚΑΪ!

 

 

 

Ένα ριάλιτι επιστρέφει από τα παλιά…

Ένα ριάλιτι από τα παλιά επιστρέφει την ελληνική τηλεόραση και μάλιστα δεν είναι κάποιο τυχαίο αλλά το πρώτο προβλήθηκε ποτέ στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, από την συχνότητα του ANT1 με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο, το Big Brother! Υπενθυμίζεται ότι το Big Brother έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 10 Σεπτεμβρίου 2001 από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, προκαλώντας τότε ποικίλες αντιδράσεις. Από τον ΑΜΥ1 προβλήθηκαν συνολικά τέσσερις σεζόν μέχρι το 2005, αλλάζοντας από την 3η του σεζόν ονομασία.

Κατά την διάρκεια προβολής στον ANT1, το δίκτυο άλλαξε την μορφή του σόου δύο φορές, με την σεζόν 3 να αλλάζει η ονομασία σε «The Wall» και την σεζόν 4 να αλλάζει η ονομασία σε «Big Mother».

Μετά την τέταρτη σεζόν, ο ANT1 αποφάσισε να σταματήσει το Big Brother.

Το σόου μεταδιδόταν επίσης στην Κύπρο, μέσω του ANT1 Κύπρου.

 

Τα δικαιώματα αυτης της version, εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ και δεν αποκλείεται το πρόγραμμα να βγει στον αέρα στις αρχές του 2020.

«Ένα από τα πιο δημοφιλή ριάλιτι σόου, το Big Brother, επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Τα δικαιώματα του Big Brother εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ από την εταιρία Endemol Shine International για να το εντάξει στο πρόγραμμά του. Φέτος, συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πρώτη μετάδοσή του. Το επιτυχημένο ριάλιτι έχει προβληθεί σε 70 χώρες ανά τον κόσμο, αλλάζοντας τα τηλεοπτικά δεδομένα. Το Big Brother της νέας εποχής έρχεται στον ΣΚΑΪ», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του σταθμού.

Το τελευταίο κανάλι που είχε προβάλει πάντως το Big Brother στην Ελλάδα, ήταν ο Alpha το 2010 με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά. Τότε το show ξεκίνησε την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010 και έληξε την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011.

 

 

0