Η Ερωτική ΚαίτηΓαρμπή

Την έχουμε συνηθίσει σε λαϊκές επιτυχίες, όμως η φωνή μιας τεραστίας τραγουδίστριας όπως η Καίτη Γαρμπή δονεί την ύπαρξη μας και με τις ερωτικές της μπαλάντες.

Το The Look.Gr ξεχώρισε 5 ερωτικά τραγούδια της Καίτης που με την λάγνα φωνή της υμνεί όχι τον προδομένο έρωτα, αλλά τον έρωτα στην έξαρση του.

Καίτη Γαρμπή “Του φεγγαριού αναπνοές”

Το 1992 στον τέταρτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο “Του φεγγαριού αναπνοές” υπάρχει ένα ερωτικό τραγούδι σε στίχους της Τασούλας Θωμαΐδου και σε μουσική του Σπύρου Πάζιου που μας κόβει την ανάσα με την εκπληκτική της ερμηνεία.

Τίτλος του τραγουδιού “Σ’ αγαπώ πιο πολύ”

Καίτη Γαρμπή 1992

Την ίδια χρονιά το 1992 βγαίνει ένα ντουέτο της Καίτης με τον Θάνο Καλλίρη σε έναν πολυσυλλεκτικό δίσκο με τίτλο “1500 φιλάκια fresh hits”.

Το τραγούδι του Θάνου Λουκά “Έρωτα, ερωτα μου” είναι από τα πιο κλασσικά ελληνικά ερωτικά τραγούδια.

Να σημειώσουμε ότι το τραγούδι πέρασε στον δίσκο του Θάνου Καλλίρη “Ένα Ψέμα για το τέλος”, αλλά ποτέ σε δίσκο της Καίτης.

Έμμονες Ιδέες

Έντεκα χρόνια μετά στον δίσκο της “Έμμονες Ιδέες” συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Δημήτρη Κοντόπουλο και τον Νίκο Γρίτση που της χαρίζουν μια ονειρική μπαλάντα με τίτλο “Εσένα μόνο”

Καίτη Γαρμπή “Πάζλ”

Κυκλοφόρησε ως promo το 2010, αλλά ενσωματώθηκε την επόμενη χρονιά στον πιο μεστό δίσκο της καριέρας της,  το “Παζλ”.

Η μουσική του Νίκου Αντύπα και οι στίχοι της Βίκυς Γεροθόδωρου δημιουργούν ένα ατμοσφαιρικό τραγούδι, τις “Σκέψεις” ηχογραφημένο στο Μέγαρο Μουσικής.

Σπάσε τους δείκτες

Θα κλείσουμε με μια δυνατή μπαλάντα, ένα ερωτικό τραγούδι  έντονου πάθους από τον πρόσφατο δίσκο της “Σπάσε τους δείκτες” σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια.

6