Ένα throwback στη μέχρι σήμερα διαδρομή της, κατάφερε να συγκινήσει τους διαδικτυακούς φίλους και τους θαυμαστές της Χρύσας Μπανδέλη. Όσοι παρακολουθούν την καλλιτεχνική της πορεία, δεν την χαρακτηρίζουν τυχαία, η ερμηνεύτρια-«φαινόμενο», που από παιδί κιόλας, κατάφερε να ξεχωρίσει με το ερμηνευτικό της ταλέντο.

 

Το 2002, και μόλις 9 ετών, κλέβει την παράσταση σε μουσική εκπομπή του «Ήπειρος tv», και τα δημοσιεύματα την παρουσιάζουν τότε, ως το «κορίτσι-θαύμα».

 

Το 2004, και όντας μόλις  11 ετών, συμμετέχει στον διαγωνισμό ταλέντων της εκπομπής της Ρούλας Κορομηλά, «Καλώς τους», μαγεύοντας παρουσιάστρια και κοινό,  με την ερμηνεία του «Πρώτη Φορά» του Γιάννη Κότσιρα, και φτάνοντας στην τελική 3αδα.

 

 

Τα χρόνια που ακολουθούν, και παρά το νεαρό της ηλικίας της, γίνονται το εφαλτήριό της για μια σημαντική μουσική σταδιοδρομία, με τον Μίμη Πλέσσα να την επιλέγει ως τη μούσα του στη τελευταία του δισκογραφική δουλειά, ένα από τα σημαντικότερα «γαλόνια» για κάθε καλλιτέχνη. Σήμερα η Χρύσα Μπανδέλη, έχοντας στις αποσκευές της το «Ψάξε βρες με», ένα φρέσκο-ποπ τραγούδι που κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική της εταιρία Sonar Music, την καθιερώνει στην ποπ μουσική σκηνή.

 

 Νοσταλγώντας όμως την πορεία της, και τα όσα την οδήγησαν στο σήμερα, έκανε ένα συγκινητικό throwback στο Facebook:

 

«Αναμνήσεις μαγικές…και έπεσα λοιπόν πάνω σε κάποιες φωτογραφίες που ζωντανεύουν πολλές όμορφες στιγμές μου και ξεκινώντας από το 2002 έφτασα να βλέπω αυτό το video,12 χρόνων σε εκπομπή των Ιωαννίνων.

Και μετά….”Ψάξε βρες με”»!

 

 

#throwback? Αναμνήσεις μαγικες…και επεσα λοιπον πάνω σε καποιες φωτογραφίες που ζωντανεύουν πολλες όμορφες στιγμές μου και ξεκινώντας από το 2002 έφτασα να βλέπω αυτο το video,12 χρόνων σε εκπομπή των Ιωάννινων.Και μετα…."Ψάξε βρες με" https://youtu.be/sz6wk1vCUFA#musiclovers #newsong #Sonarmusicgreece #ChrysaBandeli #PsaksevresmeAndreas Giatrakos Efi KontouVasilis Liatsos Spyridoula Kampou Xerovasila Athina Mpandeli Ελευθερια ΜπανδεληΚαλημέρα!!!!

Gepostet von Chrysa Bandeli am Montag, 6. August 2018

 

 

 

 

0