Η μπάντα φαβορι που ξεσήκωσε το κοινό του X-Factor αμέσως μόλις βγήκε στη σκηνή θα μας απασχολήσει σίγουρα από εδώ και στο εξής.

 

 

Ο έκτος κύκλος του XFactor έχει ξεκινήσει δυναμικά στο κανάλι Open, με πολλούς νέους επίδοξους τραγουδιστές και συγκροτήματα να παλεύουν για μια θέση στο όνειρο. Ανάμεσα τους και οι Enorasis, ένα συγκρότημα που ήδη προκάλεσε αντιδράσεις και εκπλήξεις με την πρώτη του εμφάνιση στο show. Το συγκρότημα ερμήνευσε το τραγούδι «Ευλαμπία» σε μια δική τους διασκευή με την κριτική επιτροπή να ενθουσιάζεται και να δείχνει ότι το διασκεδάζει. Το κοινό ακολουθούσε στο ρυθμό, δίνοντας στο γκρουπ το θερμότερο χειροκρότημα της βραδιάς.

Τα σχόλια τύπου «Είστε πολύ δεμένη μπάντα» του Χρήστου Μάστορα, «Θα ερχόμουν άνετα στο μαγαζί να σας ακούσω» της Μελίνας Ασλανίδου και «Το έχετε παιδιά» του Μιχάλη Τσαουσόπουλου οδήγησαν το συγκρότημα με τρία ΝΑΙ στο bootcamp του XFactor. Απέναντι στο συγκρότημα τάχθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους που με το ΟΧΙ του ξάφνιασε την κριτική επιτροπή.

 

Λίγα λόγια για τους Enorasis The Band

Οι Enorasis the band ιδρύθηκαν το 2011 και έχουν κυρίως pop/rock μουσικές επιρροές.

Το συγκρότημα έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου όπως οι Εκείνος και Εκείνος, BO, Κώστας Μαρτάκης και Χρύσπα, ενώ πέρσι συνεργάστηκαν για όλη τη χρονιά με τους Ησαϊα Ματιάμπα, Μύρωνα Στρατή και Ελισάβετ Σπανού. Αξιοσημείωτη μάλιστα είναι η σταθερή στήριξη του Τόνυ Κονταξάκη στο πρόσωπο των Enorasistheband.

Ο Frontman του συγκροτήματος, Γιώργος Ελευθεράκης ξεχωρίζει για το μέταλλο και τη σταθερότητα της φωνής του.

Στα πλήκτρα και στα φωνητικά συναντάμε τον Βαγγέλη Μαρή ενώ στα ντραμς και στα φωνητικά τον Δημήτρη Αιγινίτη, που έχουν διανύσει χιλιόμετρα στην μουσική ήδη.

Το γκρουπ ολοκληρώνουν οι Γιάννης Φουρίκης και Γιώργος Αιγινίτης στην κιθάρα και στο μπάσο αντίστοιχα.

Φέτος θα βρίσκονται σε πολύ γνωστό μαγαζί του Πειραιά για τις εμφανίσεις τους, καθώς και σε Αθήνα και σε επαρχία.

 

Απολαύστε παρακάτω την πρώτη audition των Enorasis The Band στο XFactor:

 

 

 

0