Το «Θέλω να σε ξαναδώ» του Πάνου Κιάμου, η ελληνική version του «Mi Gna» του Super Sako, είναι αναμφισβήτητα η απόλυτη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού και ίσως ολόκληρου του 2018.

 

Ο Πάνος Κιάμος και ο BO έδωσαν εικόνα στο «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna) υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και το αποτέλεσμα είναι πλέον στις οθόνες μας. Τους ελληνικούς του στίχους υπογράφει ο Νίκος Βαξαβανέλης , τους ραπ ο Bo ο οποίος συμμετέχει κι ο ίδιος στο τραγούδι.

 

Δείτε το Video Clip

Δείτε το εδώ: 

 

Το τραγούδι  από την πρώτη στιγμή, που κυκλοφόρησε αγαπήθηκε από το κοινό, νούμερο 1 στο ελληνικό airplay, σαρώνει στα clubs  και αισίως μετράει 21 εκατ. προβολές στο YouTube (στο κανάλι της Cobalt Music).

Το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna) κυκλοφορεί από την Planetworks ενώ συμπεριλαμβάνεται και στο δίσκο του Πάνου Κιάμου, που φέρει ως τίτλο το όνομά του και κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Ο Πάνος Κιάμος συνεχίζει τις απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Posidonio κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Μαζί του ο Νικηφόρος, η Μαλού και οι Deevibes.

 

 

0