Ο Ηλίας Βρεττός επέστεψε στη σκηνή έξι μήνες μετά το ατύχημα. Τραγούδησε live λίγες ημέρες μετά το δισκογραφικό comeback του.

 

 

Με το δυναμισμό που τον διακρίνει και τη θετική του ενέργεια, ο Ηλίας Βρεττός επέστρεψε στις live εμφανίσεις, περίπου έξι μήνες μετά το τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του και λίγες ημέρες μετά το δισκογραφικό του comeback.

 

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής εμφανίστηκε μαζί με την μπάντα του, το βράδυ του Σαββάτου, στην Καρδίτσα, λίγο αφότου επέστρεψε και δισκογραφικά, κυκλοφορώντας, από την Panik Platinum, δύο up-tempo καλοκαιρινές διασκευές της επιτυχίας του «Φώναξε Με», που επιμελήθηκαν οι Κωνσταντίνος Παντζής, Λάμπρος Κωνσταντάρας και Κώστας Γαλάτης.

 

Παράλληλα, ο Ηλίας βρίσκεται στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων με το τραγούδι «Φώναξέ Με»! Σε μουσική Ιορδάνη Παύλου και στίχους Αγγελικής Μακρυνιώτη, το τραγούδι κυκλοφόρησε από την Panik Platimum στις αρχές του χρόνου και αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό. Σύμφωνα με το επίσημο IFPI Chart, το «Φώναξέ Με» είναι no1 σε όλα τα ραδιόφωνα, από τις 29 Ιουλίου έως και σήμερα!

 

Μέσω των social media, o Ηλίας μοιράστηκε δύο βίντεο από το live του, αλλά τις σκέψεις του με το κοινό, γράφοντας στη λεζάντα: «όταν τραγουδάς μετά από 6 μήνες με δάκρυα στα μάτια και χορεύει ο κολλητός σου… Συγκινητικές στιγμές χθες στην Καρδίτσα… #iamback #HB #fonakseme».

 

Η ανάρτηση του Ηλία:

 

 

Τα δύο remixes του:

 

 

0