Ο ίδιος ποτέ μέχρι σήμερα, δεν έχει κρύψει την αγάπη του και την πίστη του στον Θεό. Ο Νίκος Ρωμανός, φανερά ευαισθητοποιημένος και εξοργισμένος τη Μεγάλη Εβδομάδα, με την απαγόρευση προσέλευσης του κοινού στην εκκλησία, αλλά και συγκλονισμένος από τα λόγια του πάτερ Βασίλειου Βολουδάκη, που ξέσπασε κατά όσων κρατήσανε μακριά τον κόσμο, από τις οικία του Θεού, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, ένα τραγούδι-ωδή στον Ιησού Χριστό.

 

Με αφορμή το «Κάποτε θα’ρθει μια μέρα (Jesus Christo), που είχε διασκευάσει σε δισκογραφική του δουλειά πριν από 19 χρόνια, σε μουσική των Roberto Calros/E Carlos/J Demarny, στίχους της Σέβης Τηλιακού, και ερμηνεία του Πασχάλη, ο Νίκος Ρωμανός, φρεσκάροντάς το μουσικά στο σήμερα, θέλησε να στείλει το δικό του αισιόδοξο μήνυμα, πώς στις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι, πώς ο Χριστός είναι η μόνη μας ελπίδα! Ένα τραγούδι, που αν και κυκλοφόρησε το 1972, και διασκευάστηκε στη συνέχεια και από τον Νίκο Ρωμανό, παραμένει επίκαιρο μέχρι και σήμερα.

«Τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, με τα περίεργα συναισθήματα μοναξιάς, ο λόγος του πάτερ Βασίλειου Βολουδάκη, με έκανε όπως και όλους μας, να δακρύσω και να νιώσω αγανάκτηση και θυμό, θυμίζοντας μου μια μουσική μου παραγωγή που τραγουδούσα στο όνομα του Ιησού Χριστού πριν 19 χρόνια. Βρήκα την διάθεση να το ξεσκονίσω και να δώσω, ξανά ρεύμα στο τραγούδι, που ίσως είναι για λίγους, αλλά μπορεί …..και για πολλούς !Καλή ακρόαση» , εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά στα social media του, ο Νίκος Ρωμανός.

0