Ο Αλέξανδρος Τσαπράζης μετά το επιτυχημένο τραγούδι με τίτλο «Κόντρα στο βοριά», συνεργάζεται πάλι με τον Άρη Κλεισούρα και παρουσιάζει το νέο single «Η μέσα ξενιτιά» που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.

 

Ο Αλέξανδρος Τσαπράζης ερμηνεύει με εκφραστικότητα και δύναμη αναδεικνύοντας το πολύπλευρο ταλέντο του, που του επιτρέπει να κινείται με άνεση ανάμεσα στο «έντεχνο» και το λαϊκό τραγούδι.

 

«Η μέσα ξενιτιά» είναι ένα τραγούδι που διαθέτει ρυθμό και εσωτερική ένταση. Περιγράφει με ευαισθησία και λυρισμό την «μέσα ξενιτιά» της μάταιης αναμονής.

Την δυσκολία αυτού που μένει πίσω και πρέπει να αντιμετωπίσει τις μνήμες που επιμένουν να επαναφέρουν την αίσθηση μιας ευτυχίας που έχει παρέλθει.

Ο Αλέξανδρος Τσαπράζης είναι ένας ξεχωριστός ερμηνευτής με ιδιαίτερο, αναγνωρίσιμο ηχόχρωμα φωνής.

Οι μουσικές του σπουδές, η αγάπη του και η προσήλωσή του στο τραγούδι καθώς και το δημιουργικό του ταλέντο τον κάνουν να έχει ξεχωρίσει ήδη από τους νέους ομότεχνούς του.

Ο εξαιρετικός τραγουδοποιός Άρης Κλεισούρας που υπογράφει το τραγούδι «Η μέσα ξενιτιά» έρχεται να δώσει στον Αλέξανδρο ένα πολύτιμο εφόδιο στο δρόμο του προς την καθιέρωση.

Μουσική/Στίχοι: Άρης Κλεισούρας
Ενορχήστρωση-Μίξη-Mastering: Αποστόλης Στίκας
Τζουράς: Χρήστος Μπέκας
Κιθάρες: Αποστόλης Στίκας
Βιολί: Γιώργος Μιχαηλίδης

 

Το τραγούδι «Η μέσα ξενιτιά» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες:

• Κατεβάστε το από το iTunes
• Κατεβάστε το από το Google Store
• Κατεβάστε το από το Amazon
• Ακούστε το από το Spotify
• Ακούστε το από το Deezer

 

Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group

 

0