Η κορυφαία Ελληνίδα λαϊκή ερμηνεύτρια Κατερίνα Στανίση επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα της χώρας με ένα δυναμικό ζεϊμπέκικο με τίτλο «Άλλη Γυναίκα».

 

Το τραγούδι φέρει την υπογραφή στιχουργικά της γνωστής και διάσημης σε όλους μας Ναταλίας Γερμανού με την επιτυχία να είναι δεδομένη,ενώ την μουσική έχει γράψει ο ανερχόμενος και ταλαντούχος συνθέτης ο Λεωνίδας Σώζος!

 

Στην πρώτη τους δισκογραφική συνεργασία η Κατερίνα Στανίση και η Ναταλία Γερμανού μας παρουσιάζουν ένα πολύ δυναμικό και ταυτόχρονα στοχευμένο τραγούδι με αφορμή τις Γυναίκες που θέλουν αλλά και αλλάζουν την στάση τους απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις.

 

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την νέα μεγάλη δύναμη στον χώρο την Real Music στις μεγαλύτερες ψηφιακές πλατφόρμες παγκόσμια και ήδη απασχολεί θετικά τα κορυφαία ΜΜΕ της χώρας με συνεχείς συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά δίκτυα και σε σταθμούς!

 

Ήδη βρίσκεται στις playlist σημαντικών ραδιοφωνικών σταθμών της χώρας και της ομογένειας και σύντομα σε ραδιόφωνα όλη την επικράτεια.

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΝΙΣΗ ανανεωμένη με την επιτυχία να είναι δεδομένη σε όλα τα επίπεδα κρατώντας ωστόσο το ‘’δικό’’ της μοναδικό λαϊκό και χαρακτηριστικό στυλ που όλοι αγαπήσαμε και αγαπάμε!

 

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!

 

 

 

 

Κατερίνα Στανίση – Άλλη Γυναίκα

Μουσική: Λεωνίδας Σώζος

Στίχοι: Ναταλία Γερμανού

 

Label Real Music

Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Τσιανάκας

Επιμέλεια Παραγωγής:  Απόστολος Βούλγαρης

 

Social Media Real Music :

 

Facebook Page : https://www.facebook.com/RealMusicgr/

Twitter : https://twitter.com/RealMusicgr?lang=el

Instagram : https://www.instagram.com/real_music_label/

 

 

 

Κατερίνα Στανίση Official FB Page :

https://www.facebook.com/OfficialPageKaterinaStanisi/

 

 

 

Κατερίνα Στανίση Official Fun FB Page :

https://www.facebook.com/Katerina-Stanisi-%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CE%A3%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CF%83%CE%B7-404389369603855/

 

 

Real Music Channel YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCBhtFANy1sg49QYlGmDeHYA

 

 

 

SOCIAL MEDIA

Real Music Facebook Official Page

https://www.facebook.com/RealMusicgr/

 

0