Η κορυφαία συνεργασία απέκτησε εικόνα!

 

 

Η Άννα Βίσση παρουσιάζει το πρώτο music video από το νέο της album, «Ηλιοτρόπια» και, μαζί με τη Γιώτα Γιάννα, δίνουν εικόνα στο ντουέτο τους «Όσοι Αγαπάνε Δεν Πεθαίνουνε»!

Οι δύο κορυφαίες καλλιτέχνιδες, καθεμιά με τη δική της ξεχωριστή και ιδιαίτερη πορεία στη μουσική, ερμηνεύουν ένα δυναμικό χασάπικο σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, που κέρδισε εξαρχής τις εντυπώσεις του κοινού, ενώ πρόσφατα παρουσιάστηκε και επί σκηνής, σε συναυλία της Άννας Βίσση στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.

Δύο γυναίκες που έζησαν πολλά, σωστά και λάθη, δύο γυναίκες με τσαγανό και με δίψα για ακόμα περισσότερα, πρωταγωνιστούν σε μία συνεργασία κορυφής που οπτικοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, υπό το σκηνοθετικό πρίσμα του Αλέξανδρου Κωστελίδη.

Το «Όσοι Αγαπάνε Δεν Πεθαίνουνε» περιλαμβάνεται στο πρόσφατο album της Άννας Βίσση, «Ηλιοτρόπια», που κυκλοφορεί από την Panik Gold σε όλα τα φυσικά και ψηφιακά καταστήματα μουσικής. Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το album βρέθηκε αμέσως στο no1 του iTunes chart και παραμένει σταθερά στο no1 του IFPI Album Sales Chart με τις φυσικές πωλήσεις δίσκων

Βρείτε το album σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: https://smarturl.it/AV_Iliotropia

Δείτε το music video «Όσοι Αγαπάνε Δεν Πεθαίνουνε»:

 

CREDITS

Μουσική – Στίχοι: Νίκος Καρβέλας

Τύμπανα: Φοίβος Άνθης

Μπάσο: Τέλης Καύκας

Πιάνο: Γιάννης Καφετζόπουλος

Κιθάρες: Δημήτρης Σιάμπος

Μπουζούκι: Σταύρος Παπαγιαννακόπουλος

Φυσαρμόνικα: Γιώτα Γιάννα

Ακορντεόν: Παναγιώτης Τσεβάς

Σκηνοθεσία: Alexandros Kostelidis / Bodega Visuals

Video Assistants: Vaggelis Kladakis, Christina Delanidou

 

ARTIST SOCIAL MEDIA

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

ΓΙΩΤΑ ΓΙΑΝΝΑ

 

2019 PANIK GOLD

 

 

0