Ένα μοναδικό μουσικό και οπτικό αποτέλεσμα, θα έχουμε την ευκαιρία, να απολαύσουμε σε λίγες μέρες, για το νέο τραγούδι και βιντεοκλίπ, με τίτλο, «Βρες καμία άλλη», που ερμηνεύει η Ηλιάννα Ζέρβα, και πρωταγωνιστεί, ο Ιάσονας Παπαματθαίου.

Ο γνωστός ηθοποιός,και πρωταγωνιστής του επιτυχημένου σίριαλ «8 Λέξεις», χωρίς δεύτερη σκέψη, ακούγοντας το τραγούδι, πιστεύοντας στη φωνή, της πολλά υποσχόμενης λαϊκής ερμηνεύτριας, αλλά και έχοντας εμπιστοσύνη στον σκηνοθέτη Pan Pan(Πάνο Παπαπαναγιώτου), αλλά και όλη την ομάδα, της δισκογραφικής εταιρίας G Music,  είπε το «ναι», για να δώσει το δυναμικό παρών του, στο βιντεοκλίπ. Το «Βρες καμία άλλη», σε μουσική Ιορδάνη Παύλου και στίχους Γιάννη Μαλλιά, αναμένεται να γίνει το απόλυτο summer hit, ενώ το βιντεοκλίπ, θα συζητηθεί, λόγω των όσων, διαδραματίζονται, μεταξύ του «ζευγαριού».

Vangelis Petalias Pictures
Vangelis Petalias Pictures
Vangelis Petalias Pictures

Η εκρηκτική ερμηνεύτρια, με το μοναδικό λαϊκό ηχόχρωμα φωνής, δίνει όλο το ερμηνευτικό της είναι, τόσο μουσικά, όσο και υποκριτικά, αφού κλήθηκε, να μπει για τα καλά, στο πετσί του ρόλου της, έχοντας την πολύτιμη βοήθεια, του Ιάσονα Παπαματθαίου. Οι δυο τους, κλέβουν την παράσταση, με τις όμορφες στιγμές, τους, τα καβγαδάκια τους, αλλά και τα όσα, οδηγούν την ερμηνεύτρια, να του πει «Βρες καμία άλλη», να τον χαστουκίσει, και να τον χωρίσει. Με την εμπειρία του, ο Ιάσονας Παπαματθαίου, ξεδίπλωσε το υποκριτικό ταλέντο της Ηλιάννας, με τους δύο τους, να χαρίζουν μοναδικές σκηνές γέλιου, στα διαλλείματα, του βιντεοκλίπ. H χημεία τους, έδεσε από την πρώτη στιγμή, που ακόμα και οι στιγμές στο κρεβάτι, δεν τους προκάλεσαν καμία αμηχανία.

 

Πάρτε μία γεύση από το teaser, του «Βρες Καμία Άλλη», που κυκλοφορεί τη Δευτέρα 21 Ιουνίου, από τη G Music.

 

 

 

0