«Στα Πατώματα», ακόμα και αν επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς, είναι το μήνυμα που ηχεί δυνατά μέσα από το νέο music video της Λένας Ζευγαρά, που απέκτησε εικόνα από την αγάπη του κόσμου!

 

 

Το «Στα Πατώματα» ξεχώρισε  από το πρώτο κιόλας άκουσμά του και εκτοξεύθηκε στις προτιμήσεις του κοινού, όπως και όλες οι μεγάλες επιτυχίες της. Το τραγούδι, σε μουσική του παραγωγού της Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους των Jenny Tsiko και Μιχάλη Τουρατζίδη, μέρος ενός ερωτικού medley που κυκλοφόρησε πριν από τέσσερις μήνες από την Panik Platinum, έγινε viral στα social media και top trend στο Youtube, ξεπερνώντας αυτή την στιγμή τα 4.000.000 views και πρωταγωνιστεί στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις, οπτικοποιήθηκε και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Η ερμηνεύτρια – φαινόμενο, ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες του Alex Konstantinidi, μέσα από ένα ατμοσφαιρικό και συγκινητικό video, που γυρίστηκε πριν από δύο μήνες,  για να συνοδεύσει την πρώτη της μπαλάντα, μαζί με τον εναέριο ακροβάτη Νίκο Καρυπίδη, που συμμετέχει σε αυτό, μας δείχνουν και μας εξηγούν γιατί δεν πρέπει για κανέναν λόγο να πέφτουμε «Στα Πατώματα»!

 

 

Κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα:

Spotify: https://spoti.fi/3m2jORu
iTunes: https://apple.co/3m5Jo8b
Deezer: https://bit.ly/2K6gXto

 

 

Δείτε το music video:

 

 

CREDITS

Μουσική: Μιχάλης Τουρατζίδης
Στίχοι: Jenny Tsiko, Μιχάλης Τουρατζίδης
Σκηνοθεσία: Alex Konstantinidis
Παραγωγή: Μιχάλης Τουρατζίδης

 

 

ARTIST OFFICIAL SOCIAL MEDIA

Instagram: https://www.instagram.com/lena_zevgara_
Facebook: https://www.facebook.com/pages/category/Musician-Band/Lena-Zeugara-Λένα-Ζευγαρά-1562281377352881

 

 

2020 PANIK PLATINUM

 

 

 

0