Όλο αυτό δεν αρκεί και δεν μπορεί
Να μας κρατήσει στη γη
Πάμε μια βόλτα μαζί
Έχει λιακάδα, κι έχει τελειώσει η εβδομάδα
Όλο αυτό δεν αρκεί και δεν μπορεί
Να μας κρατήσει στη γη
Είμαστε πάλι άφραγκοι
Έχει λιακάδα, κι απ’ όσο ξέρω δεν κοστίζει

Μπορεί να περνάμε ένα δύσκολο καλοκαίρι αλλά υπάρχουν ακόμα πράγματα που μπορούν να το κάνουν ξεχωριστό. Μια βόλτα, μικρές αποδράσεις, ο ήλιος και τραγούδια σαν το “Όλο αυτό”, του Lexxman που έρχονται για να σε σπρώξουν μακριά από την γκρίνια και τη μιζέρια.

Ο Αλέξανδρος Λίγγρης (aka Lexxman), αποφεύγει την εύκολη γκρίνια και με αρκετό ρομαντισμό, τρυφερότητα και καθαρό βλέμμα, περιγράφει όσα ζούμε, αφαιρώντας κάθε γκρίζα σκιά, γιατί “έχει λιακάδα κι απ όσο ξέρω δεν κοστίζει”. 

Ο Lexxman συγκέντρωσε φέτος ενθουσιώδη σχόλια με το album του “Μάθε να ζεις”, δέκα μικρές, προσωπικές αλλά και δικές μας ιστορίες που ξεκινάνε από το σκοτάδι και συχνά οδηγούν στο φως.

Hip hop beats της old school σχολής, με περάσματα από 70’s rock, dub και electronica συνθέτουν ένα μουσικό μωσαϊκό που άλλοτε κινείται σε χαλαρούς τόνους και άλλοτε δονείται από δυνατό μπάσο και τύμπανα.

Το album είναι μια εντελώς προσωπική κατάθεση του Lexxman, που έχει γράψει μουσική και λόγια και είναι υπεύθυνος για την παραγωγή, με τη βοήθεια του Δημήτρη Καλούση, που έκανε τις μίξεις.

 

🎧 LISTEN: https://lexx.gr/s/mnz

Follow Lexxman :
Website | You Tube | Facebook | Instagram | Soundcloud Spotify