Μετά την περσινή τους επιτυχία, οι αγαπημένοι Burger Project επιστρέφουν στον κήπο του Μεγάρου για ένα αξέχαστο καλοκαιρινό πάρτι.

Το συγκρότημα φαινόμενο στην παιδική μουσική σκηνή, υπόσχεται να ξεσηκώσει και φέτος μικρούς και μεγάλους με τις μουσικές του, μετατρέποντας το κοινό του σε μια μεγάλη παρέα!

Μαζί τους αυτή τη φορά στη σκηνή θα έχουν και εκλεκτούς φίλους: Ο Space Cowboy στο βιολί, ο Billy the Kid στο τρομπόνι και guest super star η φανταστική soul funk queen Idra Kayne, σε μία εκρηκτική συναυλία για όλη την οικογένεια.

Στο πρόγραμμα μπαίνουν οι γνωστές επιτυχίες αλλά και καινούργια τραγούδια του συγκροτήματος, απρόσμενα κομμάτια από το παγκόσμιο ρεπερτόριο, χιούμορ, αυτοσχεδιασμός και δια δραστικά μουσικά παιχνίδια.

Παιδιά, μαμάδες, μπαμπάδες, θείοι και θείες, νονοί, νονές, παππούδες και γιαγιάδες είναι όλοι ευπρόσδεκτοι! Φορέστε άνετα παπούτσια, πάρτε μαζί σας τη χορευτική σας διάθεσή και ελάτε να διασκεδάσουμε παρέα με τους αγαπημένους ρυθμούς των Burger Project.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00 με ένα ξεσηκωτικό DJ Set από το Bobos Family Radio και εντυπωσιακά δρώμενα. Η συναυλία θα αρχίσει στις 19:00 και το πρόγραμμα θα κλείσει με ένα ακόμα DJ Set.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά από 3 – 12 ετών και τους γονείς / συνοδούς τους. 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00 με ένα ξεσηκωτικό DJ Set από το Bobos Family Radio καθώς και άλλα δρώμενα για παιδιά. Η συναυλία θα αρχίσει στις 19:00, και το πρόγραμμα θα κλείσει με ένα ακόμα DJ Set.

Συμπαραγωγή: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών & Mellow Productions

Σε συνεργασία με το  Bobos Arts Festival

Οι θεατές στον Κήπο του Μεγάρου κάθονται στο γρασίδι. Μπορούν να φέρουν μαζί τους μαξιλάρια ή ριχτάρι.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

18:00 – 19:00 | Bobos DJ Set & Δρώμενα

19:00 – 20:15 | Συναυλία

20:15 – 22:00 | Bobos DJ Set