, Έ-έ-έρχεται το Tommorowland στην Ελλάδα!

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Tomorrowland είναι ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ στον κόσμο. Οργανώνεται από την εταιρία ψυχαγωγίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης, ID&T, και λαμβάνει χώρα στο Βέλγιο ως φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο στην πόλη Μπουμ από το 2005. Φέτος, με αφορμή τον εορτασμό της 15ης επετείου του εν λόγω Φεστιβάλ, η εταιρεία αποφάσισε να φέρει αυτή την τεράστια μουσική γιορτή και στην Ελλάδα και, συγκεκριμένα, στην πλατεία Νερού.

Ήδη η ID&T ενημέρωσε ότι για την εν λόγω εκδήλωση, η οποία θα λάβει χώρα το τριήμερο 23-25 Σεπτεμβρίου σε δύο stages που θα στηθούν σε χώρο λίγο έξω από την Αθήνα, έγινε sold out μέσα σε μόλις 2 ώρες! Κάτι που δείχνει αγάπη των Ελλήνων και την μεγάλη επιθυμία τους να παρευρεθούν στο φεστιβάλ!

, Έ-έ-έρχεται το Tommorowland στην Ελλάδα!

Συνολικά, από τα δύο stages θα περάσουν 15 djs από όλον τον κόσμο,μερικοί εκ των οποίων θα είναι και οι κορυφαίοι Armin van Buuren, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Angello, Skrillex. 

Επιπλέον, όσοι αποφασίσουν να διανυκτερεύσουν εκεί μπορούν να το κάνουν στο περίφημο DreamVille, το γνωστό camping area του Tomorrowland, το οποίο θα επιμεληθεί ο Δημήτρης Παπαϊωάννου.

, Έ-έ-έρχεται το Tommorowland στην Ελλάδα!

Όσοι το έχουν ζήσει από κοντά ή έστω έχουν δει ένα βίντεο στο youtube ξέρουν τι εστί Tomorrowland. Μόνο που αυτή τη φορά οι Έλληνες δε θα χρειαστεί να ταξιδέψουν στο Βέλγιο, στις ΗΠΑ ή στη Βραζιλία. Όσοι πάλι δεν είχαν μέχρι τώρα την τύχη να το ζήσουν, να η ευκαιρία τους!

, Έ-έ-έρχεται το Tommorowland στην Ελλάδα!

 

 

 

 

0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *