Ο Calvin Harris αποφάσισε να φρεσκάρει το μεγαλύτερο EDM Hit του πρώιμου καταλόγου του και φυσικά προσφέρει για μια ακόμη φορά ένα σπουδαίο dance single.

 

 

Το 2015 που ο Ζane Lowe ξεκινούσε στο Beats 1 της Apple Music, ο Calvin Harris ήταν απο τους πρώτους καλλιτέχνες που υποστήριξαν τη νέα πλατφόρμα με αποκλειστική συνέντευξη. Τότε, στην εκ βαθέων κουβέντα τους, ο Βρετανός superstar dj και παραγωγός παραδέχτηκε επίσημα ότι το “I’m Not Alone” είναι και θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του, το τραγούδι που ξεσηκώνει τους πάντες στα dj set του.

Την άνοιξη του 2019 λοιπόν, δέκα χρόνια μετά την πρώτη μαζική επιτυχία του single, ο Calvin Harris με την βοήθεια και του Camelphat (από το πρόσφατο club hit “Cola”) επαναπροσδιορίζουν μία από τις πιο ιστορικές μελωδίες της παγκόμιας dance μουσικής που έκαναν το είδος E.D.M., μόδα.
Την κυκλοφορία συνολικά απαρτίζουν τα παρακάτω Εdits & Remixes:

 

1) Calvin Harris – I’m Not Alone [CamelPhat Remix]

2) Calvin Harris – I’m Not Alone [2019 Edit]

3) Calvin Harris – I’m Not Alone [Thomas Schumacher Remix]

 4) Calvin Harris – I’m Not Alone [2009 Remaster]

 

Σε αντίθεση μάλιστα με άλλους παραγωγούς, ο Βρετανός συνεχίζει δέκα χρόνια μετά να απασχολεί την κορυφή των charts με τεράστιες No1 επιτυχίες σε πρόσφατα singles όπως το “Giant” με τον Rag n’ Bone Man, το One Kiss” με την Dua Lipa, και το “Promises” με τον Sam Smith, που αποδυκνείουν ότι ο  Calvin Harris εξακολουθεί να είναι μια ασταμάτη μηχανή παραγωγής μαζικών επιτυχιών.

 

Ακούστε το στο Spotify: