Το μπεστ σέλερ των Εκδόσεων Πατάκη και της Σεμίνας Διγενή “Κίτρινο Υποβρύχιο” αναδύθηκε την περασμένη εβδομάδα, στο κατάμεστο Public Θεσσαλονίκης και αμέσως μετά παρουσιάστηκε σε ιδιαίτερα θερμό κοινό στις Σέρρες και στη Δράμα.

 

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

 

Στη Θεσσαλονίκη παρουσίασαν το βιβλίο και συνομίλησαν με τη συγγραφέα και το κοινό ο πολυβραβευμένος συγγραφέας Γιώργος Σκαμπαρδώνης κι ο παρουσιαστής-συγγραφέας Γιάννης Σερβετάς.

 

 

Μίλησαν ακόμη η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με το ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ο δημοφιλής ερμηνευτής Πασχάλης Τερζής, ο στιχουργός Φίλιππος Γράψας, ο παρουσιαστής και συγγραφέας Στάθης Παναγιωτόπουλος και ο stand up comedian Διογένης Δασκάλου.

 

 

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαργαρίτης, καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας στο ΑΠΘ, οι πολιτικοί Γιάννης Δελής, Θεανώ Καπέτη,, Σωτήρης Αβραμόπουλος και Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, οι ηθοποιοί Γιάννης Μπέζος, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Κώστας Κάππας, Γιάννης Καλατζόπουλος, Ηρώ Μουκίου, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Σπύρος Σαραφιανός, Κώστας Ραβνιωτόπουλος, Γεράσιμος Σκαφίδας, Μπέτυ Αποστόλου, Θανάσης Κεραμίδας, ο προπονητής Σάββας Κωφίδης, οι τραγουδιστές Γιώργος Αετόπουλος και Φώτης Θεοδωρίδης και πολλοί δημοσιογράφοι.

 

 

 

ΣΕΡΡΕΣ -ΔΡΑΜΑ

 

Το Κίτρινο Υποβρύχιο παρουσίασε στο ασφυκτικά γεμάτο Public Σερρών η καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών Καλλιόπη Ευαγγελίδου και μίλησαν για αυτό ο Παύλος Φαρμάκης, υποψήφιος δήμαρχος Σερρών, ο Κώστας Ιντζές, ο Μάκης Λάγιος και η Μαρία Ιωαννίδου. Ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση.

 

 

Στο ζεστό κοινό της Δράμας σύστησε το βιβλίο, με ιδιαίτερα ευγενικό και γενναιόδωρο τρόπο, η Εύη Κρίτα και μίλησαν για αυτό με τη συγγραφέα ο Δημήτρης Παπατολίδης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας – Θράκης, ο Διονύσης Κλάδης, ο Γιώργος Μήτρου και ο Μάριος Αμανατίδης.

 

 

 

 

2