Η 2η live streaming συναυλία του «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ»  έχει τίτλο «Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια.» και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021, στις 21:00 ώρα Ελλάδας με την τιμητική συμμετοχή του μουσικοσυνθέτη και καθηγητή μπουζουκιού Θανάση Πολυκανδριώτη.

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης:
Live Διαδραστική Συναυλία
με επίτιμο προσκεκλημένο
το Θανάση Πολυκανδριώτη!

 

Η 2η Πράξη του «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ»,
«Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια.»
live
την Παρασκευή 26 Μαρτίου,
στις 9 το βράδυ!

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

www.georgiosmazonakis.com

 

Η 2η πράξη της 3λογίας «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ» εμπνέεται από την πρωτοβουλία του Γιώργου Μαζωνάκη «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», η οποία έχει χαρακτήρα αποστολής ζωής για τον ίδιο, αποτελώντας μια ανοιχτή πρόσκληση σε ειδικούς και κοινό, για την απόδοση της τιμής που αξίζει στο μπουζούκι, στο μουσικό αυτό όργανο σύμβολο και, μάλιστα, παγκόσμιο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού που μιλάει στην καρδιά και την ψυχή όλων μας.

 

 

Ο μουσικοσυνθέτης και καθηγητής μπουζουκιού Θανάσης Πολυκανδριώτης, δηλώνει για τη συμμετοχή του στη συναυλία:

«Οι ευαίσθητες χορδές του Γιώργου Μαζωνάκη, θα έχουν επίτιμες καλεσμένες τις κλασικές λαϊκές πενιές μου και τα τραγούδια μου. Ως κοινωνός και συνοδοιπόρος στις Ευαίσθητες Χορδές του Γιώργου Μαζωνάκη, νιώθω πολύ μεγάλη χαρά και τιμή να συνυπάρξουμε στη σκηνή για καλό σκοπό. Φυσικά από αυτή τη σύμπραξη δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οκτώ βλαστάρια μου, οκτώ σπουδαίοι μαθητές μου. Ανυπομονώ μαζί με το Γιώργο και όλη την ορχήστρα να αφήσουμε ένα μουσικό λαϊκό αποτύπωμα υψηλής αισθητικής. Με την ελπίδα το μπουζούκι όχι μόνο να φαίνεται, αλλά και να είναι καθώς παλεύω για το κρατικό και ισότιμο πτυχίο του μπουζουκιού στα μουσικά ιδρύματα της χώρας, όπως όλα τα έγχορδα».

 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης αναφέρει:

«Από 15 χρονών που θυμάμαι τον εαυτό μου να τραγουδώ, το μπουζούκι ήταν πάντα δίπλα μου. Όταν ηχογραφούσα το «Ώρες Μικρές», ακούγοντας την εισαγωγή του μπουζουκιού, γεννήθηκε η πρωτοβουλία, «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές». Η πρωτοβουλία αυτή είναι για μένα δέσμευση και αποστολή ζωής. Μια αποστολή που έχουν αγκαλιάσει σημαντικοί δημιουργοί, συνθέτες, ερμηνευτές, «χρυσοδάκτυλοι» του μπουζουκιού, αλλά και ο κόσμος, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες. Γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Μίκης Θεοδωράκης … “Ο ήχος του μπουζουκιού, είναι ο ήχος του λαού μας”.

Σε αυτή την πρωτοβουλία έχω την τιμή και τη χαρά να έχω μαζί μου ένα «χρυσοδάκτυλο» του μπουζουκιού, έναν συνοδοιπόρο, το Θανάση Πολυκανδριώτη. Η προσφορά του Θανάση στην ελληνική λαϊκή μουσική είναι τεράστια και διεθνώς αναγνωρισμένη. Έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο διαδίδοντας παγκοσμίως το μεγαλείο του μπουζουκιού. O Θανάσης είναι ο εμπνευστής και συντονιστής ομάδας επιστημόνων για την αναγνώριση του ελληνικού μπουζουκιού ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά στην UNESCO και εγώ είμαι δίπλα του. Και μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για όλα τα σπουδαία που θα έρθουν.

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά που την Παρασκευή 26 Μαρτίου, μαζί με τον Θανάση θα υποκλιθούμε και θα υμνήσουμε τη μεγαλοπρέπεια του μπουζουκιού.»

 

Η προπώληση έχει ξεκινήσει στο www.georgiosmazonakis.com

 

Η 3η live streaming συναυλία έχει τίτλο «Αγαπημένοι στίχοι. Αξέχαστες μουσικές.» και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Απριλίου 2021, σε ώρα που θα επιλέξει το κοινό μέσα από ειδική ψηφοφορία στα social media & το www.georgiosmazonakis.com.

Η 3η πράξη θα κορυφώσει την 3λογία με ένα ανεπανάληπτο μουσικό αποτύπωμα του Γιώργου Μαζωνάκη, όπου με την ξεχωριστή χροιά και δύναμη της ερμηνείας του, θα μας ταξιδέψει στο ελληνικό τραγούδι με οδηγό αξεπέραστες επιτυχίες τόσο δικές του, όσο και άλλων ερμηνευτών και δημιουργών!

 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης  γιόρτασε τα γενέθλια του με χιλιάδες Έλληνες από όλο τον κόσμο, στην 1η Πράξη του «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ», με τίτλο «Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Tudor Hall του King George και μεταδόθηκε ζωντανά σε όλο τον κόσμο, με τη συμμετοχή και τη διάδραση του κοινού με τον αυθεντικό ερμηνευτή να πρωταγωνιστούν!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την 1η Πράξη «Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.» του «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ» και on demand στο www.georgiosmazonakis.com.

 

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης μας προσκαλεί να ενώσουμε τη φωνή μας με το μέσα μας σε 3 live streaming συναυλίες με γενικό τίτλο «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ», στηρίζοντας έμπρακτα και το σπουδαίο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προσφορά ίσων ευκαιριών στα  παιδιά των Ακριτικών περιοχών της Ελλάδας!

 

Ενώνουμε τη φωνή μας για το «Μαζί για το Παιδί» στο: www.supportmazi.gr/eyxhs3rgo

 

Η κάθε συναυλία αποτελεί μια ξεχωριστή πράξη του ίδιου έργου με κοινό παρονομαστή τη ζωντανή διάδραση και την επικοινωνία με το κοινό! Η υψηλών προδιαγραφών παραγωγή του live streaming από την concer.tv υποστηρίζεται με σύγχρονες τεχνολογίες ακρίβειας και πιστότητας στην εικόνα και τον ήχο με την υποστήριξη του νέου υπερσύγχρονου δικτύου Vodafone Giga Network 5G! Ο σκηνοθέτης Ανδρέας Λουκάκος, ο μουσικός παραγωγός Κώστας Καλημέρης, ο light designer Αλέξανδρος Προδρόμου και η πολυμελής ομάδα κορυφαίων ειδικών στο είδος τους παρέχουν άρτιο αποτέλεσμα για το θεατή.

 

Στο «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ», μέσα από τη μουσική 3λογία κι ερμηνεία των 3 πράξεων του Γιώργου Μαζωνάκη, κυριαρχεί το συναίσθημα, το όνειρο, η ανθρωπιά, η αισιοδοξία, η επικοινωνία! Συναντιέται η φωνή με την ψυχή μας, το «μέσα» με το «έξω» μας!

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ
«ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ»
Μια 3λογία
Live Streaming Συναυλιών
για τον Ελληνισμό ανά τον κόσμο!

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

www.georgiosmazonakis.com

 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με το  «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ»
στηρίζει έμπρακτα το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

 

#MAZW #EYXHS3RGO #MaziGiaToPaidi #MaziStisAkritikesPerioxes
#MAZWLive #Worldwide #LiveStreaming

 

Το  «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ» του Γιώργου Μαζωνάκη αποτελείται από 3 πράξεις, 3 ξεχωριστές live streaming συναυλίες που τιμούν το ελληνικό τραγούδι, τον Ελληνισμό ανά τον κόσμο!

  • 1η Πράξη: «Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.», Παρασκευή 05 Μαρτίου, στις 21:00

  • 2η Πράξη: «Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια.», Παρασκευή 26 Μαρτίου, στις 21:00

  • 3η Πράξη: «Αγαπημένοι στίχοι. Αξέχαστες μουσικές.», Κυριακή 18 Απριλίου, σε ώρα που θα επιλέξει το κοινό μέσα από ειδική ψηφοφορία στα social media & το www.georgiosmazonakis.com

 

Λίγα λόγια για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»:

Το Μαζί για το Παιδί ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996.  Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.

Το 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική της προσφορά, ενώ το 2019 έλαβε βραβείο BRAVO για την ενεργοποίηση χιλιάδων πολιτών στο πλαίσιο της δράσης της «Ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά: Δράσεις για την Υγεία και την Παιδεία σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας».

 

Περισσότερα στο www.mazigiatopaidi.gr

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ – #MAZW #EYXHS3RGO #MAZWLIVE

Ακολούθησε τα social media του Γιώργου Μαζωνάκη!

Facebook: https://www.facebook.com/gmazonakisofficial

Instagram: https://www.instagram.com/georgemazonakis

Twitter: https://twitter.com/gmazonakis

YouTube: https://www.youtube.com/c/GiorgosMazonakisOfficial