Η Φωτεινή Βελεσιώτου με τη νέα της δισκογραφική δουλειά στις αποσκευές και μια πλήρως ανανεωμένη μπάντα, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα φρέσκο, με πολλές εκπλήξεις, που μας ταξιδεύει στη δισκογραφία της (Μέλισσες, διόδια κ.α.), στο παλιό καλό λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι, από Καλδάρα, Ζαμπέτα, Τσιτσάνη και Άκη Πάνου έως Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Ξαρχάκο, Λοΐζο, Άσιμο και Σαββόπουλο.

 

 

ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ

Σάββατο 14 Μαΐου

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS

 

Ωστόσο, δεν λείπουν και τραγούδια νεότερων δημιουργών όπως του Σωκράτη Μάλαμα και του Θανάση Παπακωνσταντίνου αλλά και άλλων δημιουργών.

Μαζί της η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Μαρία Φασουλάκη, η οποία μας εκπλήσσει με την στιβαρή – λαϊκή χροιά της και τέσσερις εξαιρετικοί μουσικοί που στολίζουν αυτό το μουσικό ταξίδι.

Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια, Φωτεινή Βελεσιώτου, πριν την έναρξη του προγράμματος θα μας παρουσιάσει κάποια τραγούδια από τον νέο της προσωπικό δίσκο με τίτλο «Άδεια ρούχα» που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group. Όλα τα τραγούδια υπογράφουν, ο σημαντικός στιχουργός Κώστας Φασουλάς και η αξιόλογη τραγουδοποιός Σοφία Νάτσιου.

Στο χώρο θα παρουσιαστούν και οι ζωγραφιές του ξεχωριστού και ανατρεπτικού ζωγράφου Δημήτρη Αστερίου που στόλισαν το booklet του νέου δίσκου. Τα έργα θα τεθούν σε πώληση και τα έξοδα θα διατεθούν στην πολιτική αγωγή για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή.

 

«Η Μάγδα Φύσσα είναι η μορφή της γυναίκας που πήρε πάνω στις πλάτες της τον αντιφασιστικό αγώνα. Είναι η μάνα που κουβαλάει βαρύ το φορτίο το φορτίο του πένθους. Είναι μια φιγούρα απίστευτου θάρρους, που δεν δίστασε να τα βάλει με “θηρία” , όταν ακόμα ήταν μόνη της σ’αυτόν τον αγώνα. Μια μάνα, αγκαλιά για όλους τους νέους ανθρώπους. Έχει αξιοπρέπεια, θάρρος και λεβεντιά. Την αγαπώ πολύ και την ευχαριστώ από καρδιάς.»

Φωτεινή Βελεσιώτου

 

Παίζουν οι μουσικοί:

ο Γιώργος Κονής στο πιάνο- πλήκτρα, ο Βασίλης Κετεντζόγλου στη κιθάρα, ο Ευγένιος Χαλίλ στο μπουζούκι, το τζουράς και το μπαγλαμά και η Κατερίνα Ταμβάκη στο κλαρινέτο.

 

ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 14 Μαΐου
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS

 

Ώρα έναρξης: 22:00
Γενική Είσοδος: 14€

 

* Πώληση εισιτηρίων θέασης στο ταμείο του καταστήματος.
** Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ. 210 9226975

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Φωτεινή Βελεσιώτου

 

Παίζουν οι μουσικοί:

Γιώργος Κονής: πιάνο- πλήκτρα

Βασίλης Κετεντζόγλου: κιθάρα

Ευγένιος Χαλίλ: μπουζούκι, τζουράς, μπαγλαμάς

Κατερίνα Ταμβάκη: κλαρινέτο

 

 

Aκολουθήστε τη Φωτεινή Βελεσιώτου

Facebook

 

 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS

210 9226975

Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος

Official site | Facebook | Instagram