Μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία σε μια επική συναυλία 

The music of
Game of Thrones
The Lord Of the Rings
The Hobbit 

in concert
Soprano: Daria Masiero
 
Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών  
Ακαδημαϊκή Χορωδία Νέων Αθηνών 
Μαέστρος: Nίκος Μαλιάρας

Παρασκευή 19 Ιουλίου
στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού
       Game of Thrones, The Lord Of The Rings, The Hobbit:
Τρεις από τις μεγαλύτερες επικές ιστορίες της μικρής και μεγάλης οθόνης θα ζωντανέψουν την Παρασκευή 19 Ιουλίου, σε μια εντυπωσιακή συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, μέσα από την ερμηνεία της πασίγνωστης μουσικής τους από την Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών, υπό την διεύθυνση του Νίκου Μαλιάρα.

Μια μαγική βραδιά με την Καλίσι, τον Λέγκολας  και τον Γκάνταλφ να μας υποδέχονται στην ειδικά διαμορφωμένη είσοδο του θεάτρου όπου θα απολαύσουμε την αξεπέραστη μουσική από τις πιο αξέχαστες στιγμές των Επτά Βασιλείων  και της Μέσης Γης από συμφωνική ορχήστρα, χορωδία και σολίστ, με προβολές, ειδικά εφέ και εντυπωσιακούς φωτισμούς και πάνω από 80 συντελεστές στη σκηνή. 

Μια επική παράσταση που μας μεταφέρει στον φανταστικό κόσμο του Game of Thrones, του The Lord of the Rings και του The Hobbit, μέσα από την μαγική μουσική των Ramin Djawadi (Game of Thrones) και Howard Shore (The Lord of the Rings – The Hobbit).

Ερμηνεύτρια σε αυτή τη μοναδική βραδιά είναι η σοπράνο Daria Masiero, μια από τις πιο γνωστές Ιταλίδες τραγουδίστριες της όπερα, με εμφανίσεις σε μεγάλα θέατρα του κόσμου και συνεργασίες μεταξύ άλλων με τους José Carreras, Plácido Domingo, Riccardo Muti. 
Συμμετέχει η Ακαδημαϊκή Χορωδία Νέων Αθηνών (ΑΧΝΑ). 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 
The Music of GAME OF THRONES, THE LORD OF THE RINGS & THE HOBBIT
Παρασκευή 19 Ιουλίου 
Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού
Ώρα έναρξης: 21:00
Εισιτήρια από 27 ευρώ
Προπώληση: more.com (https://www.more.com/music/game-of-thrones-in-concert/

Πρόσβαση
* Η προσέγγιση με αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του θεάτρου για τις ημέρες και ώρες των εκδηλώσεων θα επιτρέπεται μόνο σε ΑμεΑ, ηλικιωμένους, καθώς και για επιβίβαση/αποβίβαση ταξί.

Παράλληλα, ο Δήμος Αθηναίων θα παρέχει στους επισκέπτες δωρεάν μεταφορά με τη χρήση shuttle bus το οποίο θα πραγματοποιεί αναβάσεις στο Θέατρο από τις 19.00 έως τις 21.30 ξεκινώντας από την οδό Σαρανταπήχου.

Μετά το πέρας της συναυλίας, τo shuttle bus θα εξυπηρετεί την κατάβαση του κοινού από το θέατρο.

Προτεραιότητα θα έχουν ηλικιωμένοι, άνθρωποι με κινητικές ή άλλες δυσκολίες, έγκυοι.