Ο κιθαρίστας και συνθέτης Χρήστος Ταμπουρατζής θα κάνει την πρώτη επίσημη παρουσίαση του καινούριου του album, με τίτλο «Cargo», στην Ελλάδα, στο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), στο πλαίσιο του κύκλου Jazz Chronicles, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει το ταξίδι τou, με πολύ μεγάλη επιτυχία, στην υπόλοιπη Ευρώπη.

 

 

Το «Cargo», το οποίο πριν λίγες μέρες κέρδισε Bronze Medal στα Global Music Awards 2018,  έχει ξεσηκώσει τους παραγωγούς στα αγγλικά ραδιόφωνα και όχι μόνο, έχοντας κατατάξει το κομμάτι “Love’s Got me”, το οποίο ερμηνεύει ο Bill Kalantzakos, στα 6 πιο δυνατά κομμάτια που κάθε παραγωγός πρέπει να έχει στην playlist του.

 

Ο Χρήστος Ταμπουρατζής, με τη δυναμική μπάντα του και με groovy διάθεση, θα κινηθεί σε funk, jazz & rock μουσικούς δρόμους, παίζοντας κομμάτια και από τις τρεις προηγούμενες δουλειές του, «Mirror», «Back Seat» & «Symmetry of Mind», το οποίο κι αυτό είχε κερδίσει Bronze Medal στα Global Music Awards το 2016.

 

 

Μαζί του θα βρεθούν επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί:

 

Δημήτρης Αντωνιάδης (drums)

Χρήστος Κεχρής (μπάσο)

Φοίβος Μποζάς (σαξόφωνο)

Αλέκος Ρούπας (κρουστά)

Γιώργος Μπερερής (πλήκτρα)

 

 

Ερμηνεύουν: Bill Kalantzakos, Νάσια Γκόφα

 

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Ιλάν Σολομών.

 

Υπεύθυνος ήχου: Σάκης Καρασαρίνης

 

Η συναυλία πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο, χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

 

 

Πληροφορίες για την πρόσβασή σας στο ΚΠΙΣΝ μπορείτε να βρείτε στο https://www.snfcc.org/you-the-snfcc/how-to-get-here/?lang=el

 

 

 

“Love’s got me” – Christos Tambouratzis Feat Bill Kalantzakos

 

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.christostambouratzis.com

https://www.facebook.com/tambouratzis.christos

 

 

0