Η Νικόλ Σαραβάκου είναι μια νέα και χαρισματική ερμηνεύτρια με ήδη πολλές σπουδαίες συνεργασίες και sold out εμφανίσεις στο ενεργητικό της.  Οι συναυλίες της έχουν τον τίτλο «Πρόβα και πάμε», που είναι και ο τίτλος του πρώτου της προσωπικού δίσκου.

 

 

Τα τραγούδια είναι δικές της επιλογές από την προσωπική της δισκογραφία και από την δισκογραφία των αγαπημένων της ερμηνευτών και δημιουργών. Ένα ταξίδι μπρος και πίσω στο χρόνο μέσα από τον αυθορμητισμό,  την θεατρικότητα και τη φρεσκάδα της νεαρής ερμηνεύτριας.Μια βόλτα με ανεβασμένες ταχύτητες αλλά και με νοσταλγικά σταματήματα ανάμεσα στα ακούσματα και στις εποχές. Από τον Τσιτσάνη και τον Χιώτη, στον Μάλαμα και τον Κραουνάκη, στον Παπακωνσταντίνου και στον Λειβαδά. Τραγούδια αγαπημένα δοσμένα με νέες ξεχωριστές ερμηνείες.

Αυτή την Κυριακή 15 Σεπτέμβρη η Νικόλ μετά από κάμποσους καλοκαιρινούς και φθινοπωρινούς σταθμούς, έρχεται στον Ταύρο, τη συνοικία που μεγάλωσε η μητέρα της, κι αυτό εμπεριέχει κάμποση συγκίνηση. Στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στις 8.30μμ.

 

Παίζουν μαζί της οι μουσικοί:

 

Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι

Νίκος Σταδιάτης: ακορντεόν

Αλέξανδρος Κούρος: τύμπανα

Πέτρος Βασιλειάδης: μπάσο

Άγγελος Τσιμιδάκης: ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα

 

Επιμέλεια προγράμματος: Νικόλ Σαραβάκου

 

 

 

0