Για τρίτη συνεχή χρονιά, η United We Fly σας καλεί στο καθιερωμένο πλέον «Summer Island Hopping» tour στα νησιά των Κυκλάδων με τον Theodore και τον Moa Bones.

 
 
 
Μια εβδομάδα, γεμάτη ταξίδια και μουσική μέσα στη φύση, σε μέρη ξεχωριστής ομορφιάς πάνω στο κύμα, ξεκινά από την Τήνο και καταλήγει στην Αστυπάλαια περνώντας ενδιάμεσα από τη Νάξο και τη Δονούσα.

Στο τέλος του Ιουλίου, ο Theodore μετά από έναν γεμάτο χειμώνα, με εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ παγκοσμίως, την εμφάνιση στο Tiny Desk του NPR, μια περιοδεία στις Η.Π.Α. και ένα mini tour στην Πορτογαλία ταξιδεύει στις Κυκλάδες, από νησί σε νησί, πιάνοντας λιμάνι στην Τήνο στις 24/7 για το πρώτο live του tour στο πλαίσιο του PolyPhoniΚ Festival #1 στο Θέατρο του Κουμάρου

 
 
Ο Theodore βαθιά συναισθηματικός και έντονα εξωστρεφής θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια από τα τρία προσωπικά του album αλλά και νέα ακυκλοφόρητα κομμάτια σε ένα live μια ανάσα από τη θάλασσα. 
 
 
Μαζί του ο Moa Bones. O Δημήτρης Αρώνης, aka Moa Bones φέρνει στα νησιά-σταθμούς του tour την δημιουργική του ενέργεια, τις μουσικές από τη νέα του δουλειά που αναμένεται αλλά και την μοναδική ατμόσφαιρά που χαρακτηρίζει κάθε του εμφάνιση για να μας σαγηνεύσει ξανά από την αρχή.

Την Τρίτη 24 Ιουλίου, ο Theodore μας υποδέχεται στο PolyPhoniK Festival στο Θέατρο του Κουμάρου στην Τήνο, τον πρώτο σταθμό του «Summer Island Hopping» tour, για να συνθέσει το soundtrack των καλοκαιρινών μας διακοπών!

 
 
 
Επόμενοι σταθμοί

24/7 THEODORE @ Τήνος, PolyPhoniK Festival #1. Θέατρο στον Κούμαρο, Έναρξη: 21.30, Είσοδος 10€ 

28/7 THEODORE + ΜΟΑ ΒΟΝΕS @ Νάξος, Prokopios Art Fest, Παραλία Αγ.Προκόπιου, Έναρξη 21.30, Είσοδος 15€ + welcome cocktail/drink

30/7 THEODORE + ΜΟΑ ΒΟΝΕS @ Δονούσα, Kedros Beach, Έναρξη 22.30, είσοδος ελεύθερη

31/7 THEODORE + ΜΟΑ ΒΟΝΕS @ Αστυπάλαια, Camping Αστυπάλαια,  Έναρξη 23.00, είσοδος ελεύθερη

 
 
 
 
 
ISLAND HOPPING 2019

Theodore w/ Moa Bones

24 – 31/7

Επόμενοι σταθμοί
24/7 THEODORE @ Τήνος, PolyPhoniK Festival #1. Θέατρο στον Κούμαρο, Έναρξη: 21.30, Εισοδος 10€ 
28/7 THEODORE + ΜΟΑ ΒΟΝΕS @ Νάξος, Prokopios Art Fest, Παραλία Αγ. Προκόπιου, Έναρξη 21.30, Είσοδος 15€ + welcome cocktail/drink
30/7 THEODORE + ΜΟΑ ΒΟΝΕS @ Δονούσα, Kedros Beach, Έναρξη 22.30, είσοδος ελέυθερη
31/7 THEODORE + ΜΟΑ ΒΟΝΕS @ Αστυπάλαια, Camping Αστυπάλαια,  Έναρξη 23.00, είσοδος ελέυθερη

Με τον Theodore παίζουν οι μουσικοί:
Theodore: φωνή, πιάνο, synths
Νικόλας Παπαχρονόπουλος: μπάσο
Ashley Hallinan: ντραμς
Εμμανουήλ Κουρκούλης: φωνητικά, κιθάρα, synths
Ιωάννης Λέφας: φωνητικά, κιθάρα

Follow Theodore
www.theodore-music.com 
Facebook / Τwitter / Ιnstagram / YouTube  / Vimeo / Spotify

Follow Moa Bones
Facebook / Ιnstagram / YouTube  / Spotify

Follow United We Fly
https://unitedwefly.com
Facebook Instagram Youtube