Με δύο παραστάσεις, το Dark Xmas Special Show με τον σκοτεινό πρίγκηπα του καμπαρέ Tenorman στις 29 Δεκεμβρίου και το Swing the Year out με ξεσηκωτική μουσική για ατελείωτο χορό στις 30 Δεκεμβρίου, το Red Jasper Cabaret Theatre αποχαιρετάει το 2022.

 

 

 

Dark Xmas Special Show @Red Jasper Cabaret | 29 Dec

Με τον σκοτεινό πρίγκηπα του καμπαρέ Tenorman

 

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις του σκοτεινού πρίγκιπα που φιλοξένησε το Red Jasper Cabaret Theatre, ο ίδιος χαρακτήρας μεταφέρεται σε ένα κατεστραμμένο τόπο, όπου πριν ήταν το χωριό του Άη  Βασίλη. Στα χιονισμένα ερείπια συναντά μοχθηρά ξωτικά, γριές νεράιδες που χορεύουν swing, ζευγάρια που χωρίζουν, ενώ ο ίδιος ο Σκρουτζ και τα τρία φαντάσματα συνθέτουν έναν κόσμο σουρεαλιστικό, μα και τόσο αληθινό.

Άραγε, όλα θα γίνουν το ίδιο με πριν; Υπάρχει ελπίδα για αυτόν τον πλανήτη; Θα είναι μια μάχη ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι.

 

Τραγούδι | Πιάνο | Αφήγηση
Γιώργος Τένορμαν Τζιουβάρας

Κείμενα: Τένορμαν & Βασίλης Ξηρός (Σκηνοθέτης | Σεναριογράφος)

 

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, ώρα 21.30
Με Special guests

Είσοδος 10 Ευρώ

 

 

 

SWING THE YEAR OUT! Αποχαιρετούμε το 2022 με χορό!

 

To Red Jasper Cabaret Theatre και η Jazz & Swing Academy σας προσκαλούν την Παρασκευή 30/12 σε ένα εορταστικό swing ξεσάλωμα!

DJ sets απο τον Κωνσταντίνο Ντασκαγιάννη & τη Josephine Ivanova με την πιο ξεσηκωτική μουσική για ατελείωτο χορό, burlesque και musical shows από τα λαμπερά showgirls της Academy που θα σας μαγέψουν, άφθονο ποτό, σας περιμένουν στο ατμοσφαιρικό cabaret theatre της πόλης.

 

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου

Ώρα έναρξης: 22.00

Είσοδος: 6€

Κρατήσεις- Πληροφορίες: 2108822551

Red Jasper Cabaret Theatre, Κεφαλληνίας 18, Αθήνα

 

Red Jasper on Facebook

Red Jasper on Instagram

 

Red Jasper Cabaret Theatre

 

Κεφαλληνίας 18, Κυψέλη

Τηλ: 2108822551

Email: info@redjaspertheatre.gr

 

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ιωάννα Ιακωβίδη