Η United We Fly και το Rudu παρουσιάζουν
ένα μοναδικό end of season live & party 

Theodore & Echo Basement live

 Oddity Club

Παρασκευή 26 Μαΐου

After party DJ Set by Autow Nite Superstore

Η προπώληση συνεχίζεται

Η United We Fly και το Rudu Bar ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν την Παρασκευή 26 Μαΐου το απόλυτo συναυλιακό πάρτι υποδοχής του καλοκαιριού με τους Echo BasementTheodore και Autow Nite Superstore.

Ο Theodore μεταμορφώνει το Oddity Club στο δικό μας διαστημόπλοιο ταξιδεύοντάς μας νοητά σε ένα φανταστικό νέο σύμπαν, συνοδευόμενο από τα αρμονικά διαστημικά ηχοτοπία του τελευταίου concept album του “The Voyage”.

Με τη συνοδεία εντυπωσιακού video art και ενός εκρηκτικού light show, ο Theodore θα παρουσιάσει κομμάτια από όλο το φάσμα της δισκογραφίας του, καλύπτοντας ένα ευρύ μουσικό πεδίο, από το κλασικό στο post-rock μέχρι αιθέριες μελωδίες και ψυχεδελικούς ήχους.

Τη σκηνή θα μοιραστεί με τους Echo Basement, που με το τελευταίο album τους “No Form Of Human Government” στις αποσκευές τους φέρνουν μετά από αρκετό καιρό το ψυχεδελικό κιθαριστικό τους ταξίδι σε μια ζωντανή εμφάνιση, που αναμένεται να είναι μια άκρως μυσταγωγική εμπειρία.

Η μουσική τους, γεμάτη ατμοσφαιρικά αλλά και ρυθμικά μέρη, μελωδικά, αργόσυρτα σημεία, αλλά και ξεσπάσματα και την προσθήκη synths και samples, αποτελεί έναν πειραματισμό που ακόμα συνεχίζεται, περιλαμβάνοντας κυρίως ορχηστρικές συνθέσεις, με καθαρές post-rock αναφορές και αρκετά progressive και post-metal στοιχεία.

Τα δύο ατμοσφαιρικά performances θα ολοκληρωθούν με ένα μεγάλο πάρτι με τη σφραγίδα Autow Nite Superstore. Ο μουσικός παραγωγός / DJ θα κλείσει τη βραδιά με τον χαρακτηριστικό του ήχο, ένα υπερβατικό μείγμα ηλεκτρονικής μουσικής με spanning bass, techno, grime και dnb. Έντονα clubbing στοιχεία, συναισθηματικά εξελισσόμενοι ήχοι και πολλή ενέργεια θα μας συντροφεύσουν σε μια βραδιά που θα χαιρετήσει τον χειμώνα και θα δώσει την καλύτερη έναρξη στο καλοκαίρι που έρχεται.

INFO
Theodore & Echo Basement Live
Παρασκευή 26 Μαΐου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.45

Oddity Club
(Ηρακλειδών 61, Αθήνα)

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 12 € | Είσοδος: 15 €
Προπώληση: viva.gr

Follow Theodore
Website | Facebook | Instagram | Spotify |Youtube | Twitter | Soundcloud

Follow United We Fly
Official Website | Facebook Page Instagram