Τελευταία Κυριακή του Γενάρη και βρέθηκα στο γνωστό πλέον για εμένα Piraeus 117 Academy.

Τα αδέλφια Σάκης και Θέμης Τόλης ή αλλιώς Rotting Christ ήταν η αφορμή για το δεύτερο στη σειρά sold out live τους . Και καμία έκπληξη αφού η μπάντα μετράει πάνω από 30 χρόνια και με ένα κοινό που θα ζήλευαν πολλοί . 

Και όπως πάντα μπροστά ( ναι ναι εγώ είμαι αυτή που με βλέπεις δίπλα  από το ηχείο ) έτοιμη για την απόλυτη black metal βραδιά . Και αφού μας κάλυψαν ηχητικά οι πολλά υποσχόμενες μπάντες Death Courier, Abyssus kai Cursed Blood , λίγο μετά τις 10.00 ανεβαίνουν στη σκηνή οι Rotting Christ .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχεδόν 2 ώρες στη σκηνή με καινούργια μέλη όπως οι Χελιώτης και Φουκαράκης σε μπάσο και κιθάρα αντίστοιχα μας αποζημίωσαν με την απόλυτη black εμφάνιση . Και μπορεί να απογοητευτήκαμε με τις τελευταίες ακυρωμένες εμφανίσεις τους (ομολογώ ότι περίμενα πως και πως να τους δω ) η μπάντα είναι σαν να κάνει δεύτερη καριέρα για εκείνους που δεν τους ήξεραν αλλά και για εμάς που αγαπάμε την metal σκηνή . Τα σκηνικά ήταν επιβλητικά, τα εφέ με τους καπνούς και τον  φωτισμό προκαλούσαν αίσθηση . Το τεράστιο επιβλητικό πανό , μας θύμιζε για ποιόν λόγο ήμασταν όλοι εκεί …..

Οι Rotting Christ ΄ήταν , είναι και θα είναι η μπάντα που αγαπάμε και μας κάνει περήφανους!!!

Φεύγοντας σκεφτόμουν πόσο υπέροχα ταλαντούχους ανθρώπους  έχουμε και πόσο σημαντική είναι η metal σκηνή στη χώρα μας  … Κάποιος μου είπε πρόσφατα για μουσικές ταμπέλες …. Ας ξεκαθαρίσει κάποια στιγμή ότι δεν υπάρχουν όρια , ούτε χρώματα ούτε ταμπέλες….. Μόνο μουσικά χαλιά για κάθε στιγμή στη ζωή μας .

Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ την Αλεξάνδρα Κατσαρού για τις υπέροχες φωτογραφίες της !!!!

 Το setlist είναι εδώ : 

Intro
Feast Οf Τhe Grand Whore 
Exiled Archangels
King Οf Α Stellar War
Archon
The Forest Οf N’Gai
Societas Satanas (διασκευή Thou Art Lord)
After Dark I Feel
Among Two Storms
Ach Golgotha
The Old Coffin Spirit
The Nereid of Esgalduin
Intro
Visions Of The Dead Lovers
The Fourth Knight Of Revelation
The Sign Of Evil Existence
Transform All Suffering Into Plagues
Fgmenth, Thy Gift

Encore: 

Gloria De Domino Inferni
The Fifth Illusion
Non Serviam

 

 

2