Τρέχουμε σε μια καθημερινότητα να τα προλάβουμε όλα και το βράδυ που ξαπλώνουμε κάνοντας ανασκόπηση  πάντα κάτι θα έχει μείνει… Αυτό το κάτι για εμένα είναι τα  Live φίλων που δεν θυμήθηκα ότι θέλω να πάω… Αυτό μου συνέβαινε τον τελευταίο καιρό με τον Πέτρο. Τελικά τα κατάφερα το βράδυ του Σαββάτου στις 11 Μαιου και βρέθηκα στο Cabaret Voltaire.

 

‘Ενας υπέροχα ζεστός χώρος που ταίριαξε απόλυτα με την μαγική απλότητα του Πέτρου Θεοτοκάτου . Με την κιθάρα , ένα πιάνο και ένα μπάσο δεν χρειάζονται πολλά όργανα για να χαθείς στις νότες και τους στίχους. Ταξίδεψα πάλι πίσω κάπου στη δεκαετία του 90 όπου το ” Θα χαθώ ” έλιωνε στα ακουστικά και έτρεχα στο πρώτο Rockwave Festival να τραγουδήσω δυνατά και να βάλω στα παπούτσια μου άμμο. 

 

 

Γιατί ο Πέτρος είναι μια αφετηρία  πολλή σημαντική για την μετέπειτα μουσική σκηνή ….. Με ωραία τραγούδια και σπουδαίες μουσικές αποδεικνύει περίτρανα μέσα από ένα ακουστικό Live πόσο ολοκληρωμένος μουσικός είναι. Και ευτυχώς για εμάς που βρεθήκαμε εκεί , είχαμε την τύχη να ακούσουμε και το καινούργιο του σε πρώτη μετάδοση …

Το «Πετάμε ψηλά» είναι προάγγελος του επερχόμενου ψηφιακού του album και εγώ ανυπομονώ να το ακούσω ολόκληρο .Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος, ενώ τους στίχους μοιράζεται με την αγαπημένη μου Σοφία Κυπριανίδου. Ένα τραγούδι που κολλάει στο μυαλό και γιατί όχι άλλωστε αφού η αγάπη και ο  έρωτας είναι στα καλύτερα τους στιχουργικά .

Τη σκηνή μαζί του μοιράστηκε για λίγο ο Χρήστος Καλογράνης από τα Γυμνά Καλώδια που έκανε τον χώρο μια καλοκαιρινή νύχτα σε παραλία παρέα με αγαπημένους φίλους..  

Ο Πέτρος Θεοτοκάτος δημιουργεί τα πιο γλυκά και τρυφερά Live και μιας και έρχεται καλοκαίρι μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες εμφανίσεις του … Αν τον πετύχετε σε νησί ανάψτε και μια φωτιά στην παραλία και απολαύσετε τις μουσικές νύχτες…. Ο Πέτρος δεν” χάνεται ” ποτέ … είναι σαν το παλιό καλό κρασί …. 

 

 

 

1