Σάββατο βράδυ με τις καλύτερες καιρικές συνθήκες και με παρέα από τα παλιά βρεθήκαμε στην παρουσίαση του πρώτου προσωπικού δίσκου της Έρρικας Πατρικίου ” Τα μετεξεταστέα ” . 

Στον  χώρο του Ιανού ( αλήθεια πόσο καιρό είχα να έρθω ) , μας υποδέχτηκε το ζεστό χαμόγελο του φίλου και συνεργάτη Χρήστου Καρυώτη και το κορίτσι με  την καταπληκτική φωνή Έρρικα Πατρικίου .  

Λατρεύω να ανακαλύπτω καινούργια τραγούδια ακόμα και  ” πειραγμένα ” . Γιατί ναι ακούγοντας τον δίσκο θα σιγοτραγουδήσεις εσύ που ξέρεις την καλλιτεχνική πορεία της Ευσταθίας . Θα αναρωτηθείς αν  το έχεις ακούσει αυτό το τραγούδι …  Και όμως  η ερμηνευτική πινελιά της Έρρικας και η ολόφρεσκη ενορχήστρωση του Μανώλη Λιανή μόνο καινούργια ακούγονται  !!!! Και τί καλά τελικά που κάθε φορά που θέλω να ακούσω μια καινούργια δουλειά Live δεν έχω διαβάσει και δεν έχω ακούσει τίποτα πιο πριν . Και τι καλά που είναι να πηγαίνω σαν άγραφο λευκό χαρτί για να μου γεμίσουν εικόνες οι δημιουργοί !!!!!!!!

Ο κύριος Νότης Μαυρουδής ( νιώθω πάντα μικρή γνωρίζοντας από κοντά θρύλους της Ελληνικής μουσικής ) μιλώντας για τη δισκογραφία των τελευταίων χρόνων τόνισε την αδιαφορία να προωθούν καινούργιες δουλειές με περιεχόμενο. Συμφωνώ απόλυτα με την άποψή του , μιας και η ίδια αγοράζω δισκογραφικές δουλειές από τους δημιουργούς. Γνωρίζοντας τον πολύτιμο χρόνο και την κατάθεση ψυχής του καλλιτέχνη είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε εμείς .

Γυρνώντας ξανά στην λαμπερή Έρρικα και τη σπουδαία Ευσταθία η βραδιά ήταν απολαυστική , γεμάτη συγκίνηση , με υπέροχα τραγούδια και  ταλαντούχους μουσικούς . Δεν λείπουν από την εποχή οι συγκλονιστικές ερμηνείες , οι στίχοι που αγγίζουν και οι καταπληκτικές ενορχηστρώσεις . Όχι δεν λείπουν …. στο χέρι μας είναι να τις ανακαλύψουμε ……

Να αγαπάτε τις ωραίες δουλειές και να τις αγοράζετε  και ας είστε οι τελευταίοι ρομαντικοί  του ψηφιακού κόσμου που ζούμε .

Ο δίσκος “Τα μετεξεταστέα ” της Έρρικας Πατρικίου κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μετρονόμος .

Αναζητήστε και απολαύστε τον !!!!  Εγώ έφαγα κόλλημα ήδη ! 

 

Υ.Γ. Δεν τραβάω συνήθως φωτογραφίες για να μην χάνω τη στιγμή . Η ποιότητα της εικόνας ίσως να μην είναι καλή , στην τελική μας μένει η αγάπη για τη δουλειά μας και να γνωρίζουμε σπουδαίους καλλιτέχνες . Κλείνω με το ντουέτο της Έρρικας και της Ευσταθίας που λάτρεψα ! 

 

 

4