Τη Δόμνα Κουντούρη τη θυμόμαστε όλοι μέσα από το παιχνίδι Fame Story 3 την περίοδο 2004-2005, όπου έγινε αμέσως αγαπητή. Τα επόμενα χρόνια τη συναντάμε σε διάφορα μουσικά σχήματα στο πλευρό του Δημήτρη Μπάση και του Χρήστου Νικολόπουλου ενώ παράλληλα κυκλοφορεί δύο στούντιο άλμπουμς. Τα “Παιχνίδι Ισορροπίας” και “Τα Πρέπει”. Μετά από μερικά χρόνια απουσίας επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία με το νέο της τραγούδι που λέγεται “Η πλουσία”. Ένα τραγούδι που γράφτηκε εν μέσω κρίσης. Κοινωνικής πολιτικής αλλά και προσωπικής. Μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό μας και στον Τάσο Πέτσα θα τη γνωρίσουμε και καλύτερα και θα την αγαπήσουμε περισσότερο.

Δόμνα, καλησπέρα! Πολύ χαίρομαι για τη συνέντευξη που θα παραχωρήσεις στο περιοδικό μας, το TheLookGr που έχει κλείσει ήδη 2 χρόνια πετυχημένης αναγνωσιμότητας. Αλλά και προσωπικά ήσουν από τις αγαπημένες μου μέσα από το Fame Story 3 πίσω παλιά το 2004/2005 και μάλιστα είχα αγοράσει και το πρώτο σου άλμπουμ!

1) Αλήθεια τί αναμνήσεις έχεις από τη συμμετοχή σου στο συγκεκριμένο reality. Έχεις κρατήσει επαφή με κάποιους από τους τότε συμπαίκτες/συμπαίκτριες σου; Ή κάποιοι/κάποιες έχουν έρθει σε επαφή μαζί σου όλα αυτά τα χρόνια;

Δεν έχω φιλίες από το παιχνίδι αν με ρωτάτε αυτό. Κάποιες φόρες αυτά τα χρόνια έχω μιλήσει με κάποια παιδιά αλλά κολλητούς δεν έκανα εκεί. Οι αναμνήσεις μου είναι κυρίως θετικές αν εξαιρέσουμε το στοιχειό του εγκλεισμού που ήταν κάτι δύσκολο για όλους τους συμμετέχοντες.

2) Έχεις παρακολουθήσει κάποιο από τα νέα παιχνίδια όπως το The Voice ή το X Factor. Θεωρείς πως αυτά τα show βοηθούν σήμερα ένα νέο παιδί που θέλει να ξεκινήσει καριέρα στη μουσική ;

Είτε το θέλουμε είτε όχι η αέναη αναζήτηση του αηδονιού είναι γεγονός. Φυσικά παρακολουθώ όχι φανατικά και φέτος χάρηκα που άκουσα τον κύριο Γρόση. Όταν κάποιος πραγματικά αξίζει φαίνεται δεν κρύβεται. Από εκεί και περά παίζουν πολλοί παράγοντες για να κρατηθεί κάποιος στην επιφάνεια του Star System.

3) Ποιους καλλιτέχνες θαυμάζεις είτε ανήκουν στον ίδιο με σένα χώρο είτε ανήκουν σε διαφορετικό. Θα ήθελες να συνεργαστείς με κάποιους συγκεκριμένους;

Είναι πολλοί οι καλλιτέχνες που θαυμάζω και θα ήθελα να συνεργαστώ μιας και βρίσκω σε όλα τα ειδή μουσικής τραγούδια που μου αρέσουν. Δεν είναι τόσο το θέλω μου να σταθώ επί σκηνής μαζί τους όσο το να δώσω τραγούδια που έχω γράψει να τα τραγουδήσουν.

4) Είναι γεγονός πως το διαδίκτυο παίζει πλέον πρωταρχικό ρόλο στην προβολή του καλλιτέχνη με τα αγορασμένα views στο YouTube και με τις μόνιμες playlist των ραδιοφώνων όπως διαμορφώνονται από το media inspector. Πώς το βλέπεις σαν φαινόμενο, πώς το αντιμετωπίζεις.

Ντροπή και αίσχος. Άκρως φασιστικό το περιβάλλον ρίχνει το επίπεδο σε όλα τα επίπεδα.

5) Μίλησε μας λίγο για το νέο σου τραγούδι «Η πλουσία». Πώς προέκυψε η ιδέα. Υπάρχει κάποιο πλάνο για νέο άλμπουμ ;

Η “Πλουσία” είναι η πρώτη απόπειρα του Γιώργου Κεμερλή να γράψει πολιτικό τραγούδι και το έκανε όπως πάντα μ’ έναν δικό του τρόπο. Το στιχάκι ήρθε στα χεριά μου έναν μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας. Η μελώδια βγήκε αβίαστα μας άρεσε το αγαπήσαμε και επιλέξαμε να το παρουσιάσουμε σε ενορχήστρωση Αντώνη Γούναρη. Η “Πλουσία” είναι το πρώτο από μια σειρά singles που έχω στο πρόγραμμα να βγουν προς τα έξω μέχρι τον Μάιο.

6) Ξέρω πως τα τελευταία χρόνια κάνεις αρκετά live. Πού σε βρίσκουμε αυτήν την περίοδο. Κάποια σχέδια (αν υπάρχουν) για αργότερα. Άραγε υπάρχει ελεύθερος χρόνος και αν ναι με τι σου αρέσει να ασχολείσαι.

Παίζω Scrabble! Είμαι μανιακή. Όσο για τις εμφανίσεις αυτήν την εποχή θα με βρείτε στο Μι Λα Ρε στην οδό Ευελπιδων 87 κάθε Παρασκευή στις 14:30 και κάθε Κυριακή στις 15:00.

7) Αλήθεια πώς ονειρεύεσαι τον εαυτό σου στο μέλλον ;

Είμαι κολλημένη στο τώρα. Κάνω όνειρα αλλά αυτό το κομμάτι μου είναι κάτι πολύ προσωπικό σαν προσευχή.

8) Και τέλος τι θα ήθελες να ευχηθείς στους αναγνώστες του περιοδικού μας για το νέο έτος.

Εύχομαι σ’εσάς αλλά και στους αναγνώστες σας καλή χρόνια με κάθε ευκολία!

11