Μετά τη μεγάλη επιτυχία του προηγούμενου του άλμπουμ «50» που ανέβηκε στο #1 της Μ.Βρετανίας, ο Rick Astley επιστρέφει με νέο (9ο κατά σειρά) άλμπουμ που κυκλοφορεί αύριο, 13/07, με τίτλο “Beautiful Life”.

Το άλμπουμ περιέχει 12 tracks σε μουσική και παραγωγή του ίδιου του Rick Astley ενώ παράλληλα  ο ίδιος έχει παίξει όλα τα μουσικά όργανα.

Εκτός από τα tracks “Beautiful Life” και “Empty Heart” που έχουμε ήδη ακούσει, μας άρεσαν τo “She Makes Me”, ένα από τα πιο όμορφα τραγούδια του δίσκου ξεχωρίζει για τα ώριμα φωνητικά του Astley, ενώ το  “Last Night on Earth” σε μαγεύει με τις ακουστικές του κιθάρες και τα τόσο αρμονικά φωνητικά.  

Το “Ι Need the Light” διακρίνεται για τα δυνατά gospel φωνητικά με τη συνοδεία πιάνου και τις εξαιρετικές δεύτερες φωνές της χορωδίας, ενώ το “Every Corner” ξεχωρίζει για την απίστευτη rhythm’n’blues φωνή του Rick Astley.

Τo “Chance to Dance” είναι ένα όμορφο ποπ κομμάτι που θυμίζει George Michael , το “Try” είναι τόσο εθιστικό που κολλάς από την πρώτη κιόλας στιγμή μαζί του, ενώ το τραγούδι μιλάει για τις ελπίδες και τα όνειρα και, τέλος, το“The Good Old Days” σου μεταδίδει μία όμορφη νοσταλγία και σε ταξιδεύει πίσω στο χρόνο.  

Αναμφισβήτητα το νέο άλμπουμ του Rick Astley είναι ένας από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς και σίγουρα καλύτερος από τον προηγούμενό του, τον “50”.

Κριτική από τον Τάσο Πέτσα

 

Tracklist

1. Beautiful Life

2. Chance to Dance

3. She Makes Me

4. Shivers

5. Last Night on Earth

6. Every Corner

7. I Need the Light

8. Better Together

9. Empty Heart

10. Rise Up

11. Try

12. The Good Old Days

 

Official Site

0