Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν με ανάρτηση στο Facebook την ακύρωση του Rockwave Festival 2019!

 

Το Rockwave Festival αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα festival στην Ελλάδα. Και για τη φετινή του διοργάνωση είχε ετοιμάσει ένα αρκετά δυνατό line- up. Αλλά, με μία ανακοίνωση στο Facebook μάθαμε ότι το φεστιβάλ ακυρώνεται για φέτος!

Το Rockwave Festival 2019 ήταν προγραμματισμένο για τις 22 Ιουνίου και θα είχε μόνο μία μέρα. Αλλά, όπως όλα δείχνουν, η φετινή διοργάνωση ακυρώνεται. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά από το 1996 που δε θα πραγματοποιηθεί το εν λόγω φεστιβάλ.

Το φεστιβάλ, μια διοργάνωση της X La La La ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί μόνο μια ημέρα, με την εμφάνιση της LP και του Kavinsky. Οι λόγοι ακύρωσης της συναυλίας, είναι άγνωστοι.

Η εταιρεία διοργάνωσης ανάρτησε στο Facebook την παρακάτω ανακοίνωση, στην οποία ενημερώνει το κοινό για την ακύρωση του φεστιβάλ. Δες τι γράφει η ανακοίνωση:

«Oι προγραμματισμένες εμφανίσεις στις 22 Ιουνίου στο Terra Vibe στο πλαίσιο του Rockwave ματαιώνονται. Οι κάτοχοι εισιτηρίων παρακαλούνται να ανατρέξουν στις παρακάτω οδηγίες: Στους αγοραστές εισιτηρίων μέσω viva.gr και hunteragency.gr θα γίνει επιστροφή χρημάτων στο λογαριασμό τους. Όσοι προμηθεύτηκαν τα εισιτήριa τους από το φυσικό κατάστημα Ηunter Agency, παρακαλούνται να προσκομίσουν το εισιτήριο τους προς εξαργύρωση.»

 

1