Το τραγούδι-ύμνος για τους πρώην της Αμερικανίδας popstar μόλις απέκτησε το δικό του video clip!

 

Την προσοχή σας παρακαλώ! Πριν μερικές ώρες έκανε πρεμιέρα το ολοκαίνουργιο video clip της Ariana Grande και είναι ακόμη καλύτερο από ότι περίμενε κανείς!

Ο λόγος για το τραγούδι “Thank you, Next!”, το οποίο εδώ και καιρό προωθεί μέσα από τους λογαριασμούς της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Φωτογραφίες αλλά και οπτικοακουστικό υλικό προϊδέαζε όσα επρόκειτο να απολαύσουν οι θαυμαστές της. Το αποτέλεσμα, όμως, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.              

Σκηνές από κλασσικές, αγαπημένες αμερικάνικες ταινίες συνθέτουν το συνολικό σενάριο ενώ δεν έλειψε η παρουσία γνωστών ηθοποιών και προσωπικοτήτων της ξένης showbiz. Με το τραγούδι αυτό, η Ariana Grande θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους πρώην της (ναι, καλά διαβάσατε) αλλά και να σατιρίσει με κάποιο τρόπο όλα όσα αναφέρουν κατά καιρούς για εκείνη τα Μέσα.

 

Στις αρχές του προηγούμενου μήνα και μετά την κυκλοφορία του τέταρτου άλμπουμ της, η γνωστή καλλιτέχνης κυκλοφόρησε τελείως ξαφνικά το συγκεκριμένο single, προκαλώντας πανικό. Κυρίως, γιατί ακολούθησε λίγο μετά από τον, καθόλου αναμενόμενο, χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της Pete Davidson.

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας της οπτικοποίησης του “Thank you, next”, θαυμαστές της Ariana καθώς και μεγάλα ονόματα του Hollywood έσπευσαν να σχολιάσουν το ολόφρεσκο video clip. Οι αντιδράσεις ως επί το πλείστον ήταν θετικές, συγχαίροντας την τραγουδίστρια για το ταλέντο και την εξυπνάδα της.

Την τιμητική τους έχουν οι ταινίες «Τα Κακά Κορίτσια» και η «Εκδίκηση της Ξανθιάς», από τις οποίες εμφανίζονται αρκετοί ηθοποιοί, ανάμεσά τους ο Jonathan Bennett και η τρομακτικά απαράλλακτη Jennifer Coolidge. Στο πλευρό της Grande βρέθηκαν και παλιοί συνεργάτες, με τους οποίους έχει μέχρι σήμερα πολύ καλή σχέση, όπως η Elizabeth Gillies, Matt Bennett και η Daniella Monet (καστ από τη σειρά Victorious).

Βέβαια, αυτή που κλέβει την παράσταση είναι η μαμά Kardashian, Kris Jenner. Υποδύεται εξαιρετικά θα έλεγε κανείς την αντίστοιχη μάνατζερ-μάνα από «Τα Κακά Κορίτσια», αφού είναι γνωστό πως δεν είναι μια απλή μητέρα αλλά μια πολύ cool μητέρα!

Επειδή, όμως, τα πολλά λόγια είναι φτώχια, ήρθε η ώρα να απολαύσετε το τραγούδι και πάνω απ’ όλα το video clip!

 

1