Αυτούς τους απλοϊκούς Βρετανούς που τυχαίνει να είναι και YouTuber’s ανέβασαν οι Βρετανοί στο #1 του chart τους τα φετινά Χριστούγεννα.

 

Το τραγούδι που διασκευάζουν είναι η πολύ μεγάλη επιτυχία των Starship «We built this city» που κυκλοφόρησε το Μάϊο του 1985 και ανέβηκε τότε στο #1 της Αμερικής και στο #12 της Μ.Βρετανίας

Μόνον που στους στίχους άλλαξαν το «we built this city on rock and roll» σε  «we built this city to sausage roll» και με την επωνυμία του group σε LadBaby.

Ο σύζυγος  λέγεται Mark Hoyle, είναι 31 ετών, YouTuber και συγγραφέας και ψηφίστηκε φέτος στη Βρετανία ως ο καλύτερος «μπαμπάς» για το 2018.

Μαζί με τη σύζυγό του τη Roxanne ζουν στο Hemel Hempstead, έχουν ένα αγοράκι, τον Phoenix Forest Hoyle και πρόσφατα απέκτησαν και ένα δεύτερο μωράκι.

Τα έσοδα που θα μαζευτούν από τις πωλήσεις του single θα πάνε για τον φιλανθρωπικό οργανισμό τροφίμων «The Trussell Trust»

Όπως δήλωσε και το ζευγάρι είναι πολύ ενθουσιασμένοι που η διασκευή τους ανέβηκε στο #1 στο χριστουγεννιάτικο επίσημο τσαρτ της Μ.Βρετανίας.

0