Καλησπέρα Σάκη, καταρχήν συγχαρητήρια για τη συνεργασία σου με τον θρυλικό Gazebo, που κυκλοφόρησε σήμερα! Θα ήθελες να αποκαλύψεις στους αναγνώστες του TheLookGr το χρονικό αυτής της συνεργασίας; 

Καλησπέρα και σε σένα Τάσο, καλησπέρα και στους αναγνώστες του TheLookGr!

Αν και fan του Gazebo από τη δεκαετία του 80, πρωτογνωριστήκαμε το 2006 όπου έκανε live στη ντισκοτέκ Boom Boom και αργότερα το 2011 τον βρήκα στο Facebook και στο Instagram και από εκεί κρατήσαμε μια σχετική επαφή. Όλο αυτό το διάστημα ο Gazebo (ή αλλιώς Paul Mazzolini) έκανε πειράματα σε διαφόρους ήχους. Εγώ είχα γράψει πριν μερικά χρόνια ένα italo disco track και πριν από ένα χρόνο σκέφτηκα να το «δώσω» στον Gazebo για να τον «παρακινήσω» να επιστρέψει στην italo disco.

Και έτσι και έκανα! Του έστειλα το demo και του άρεσε! Και συμπτωματικά ήθελε και αυτός να επιστρέψει στην italo disco και ξεκίνησε για το νέο του project. Ένα Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου ήρθε στην Αθήνα για να γνωριστούμε και πραγματικά ήταν μεγάλη τιμή για μένα. Δεν είναι τόσο εύκολο ένας καταξιωμένος και διεθνούς φήμης καλλιτέχνης να έρχεται από άλλη Χώρα για να σε γνωρίσει. Φάγαμε, ήπιαμε και συνέχεια πήγαμε στην ντισκοτέκ «Boom Boom» όπου και διασκεδάσαμε.

Και έτσι γεννήθηκε το τραγούδι «Untouchable»! Επίσης, μού αποκάλυψε μια αληθινή ιστορία που κρυβόταν πίσω από τους στίχους του τραγουδιού, την οποία δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες στο Facebook.

Ένα μήνα πριν την κυκλοφορία του album του «Italo By Numbers» βγάζει την ανακοίνωση για pre order και αποκαλύπτει πως πρόκειται για ένα album με αγαπημένες διασκευές.  Μέσα σε αυτό περιέχεται και το «Untouchable» και μάλιστα σε δύο εκτελέσεις! Η δεύτερη στα ιταλικά, αφήνοντας για το τέλος πως το τραγούδι αυτό θα οπτικοποιηθεί και σε videoclip!

Το νεο album κυκλοφορει σε deluxe edition cd & Red Vynil στο www.italobynumbers.com αλλά και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα όπως iTunes, Amazon, GooglePlay κλπ.

iTunes

Amazon

GooglePlay

0